[]

Fenerbahçe - Real Madrid başkanı Fax olayı doğru mu yoksa sazan.avi mi?

Merhabalar

Ya bir kısım bu olaya doğru diyor, bir kısım galatasaraylı biz yaptık yüzyılın sazan.avi'si diyor.

Ben anlamadım bunu. Nedir bu olayın aslı?

Bir fenerli olarak bana real madrid başkanının türkiye kupası gibi zikimsonik bir kupa için tebrik zımbırtısı göndermez gibi geliyor ama..

 
eylemin amacı fb ile dalga geçmek ama eylemin sonucunda gsliler rezil oldu.


  • baldur  (26.05.13 15:40:30) 
İki dingilin yaptığı hareketten dolayı bir galatasaraylı olarak ben de rezil oldum. İtibarıma yönelik bu saldırıya karşılık olarak dava açacağım :(


  • tirt adam  (26.05.13 15:49:35) 
yine başlamış 2 kişinin yaptığı tüm camiaya mal edilemez geyiği. zaten şu ana kadar ne mal edildi ki? her seferinde aynı savunma, tüm x'e mal edilemez. bunlar münferit olaylar. capsler ortada, ekşideki ilgili başlığa yazılanlar ortada. gerçi çoğu silindi ama dalga geçerken, fb yine eğlence oldu derken iyi, bir anda ava giderken avlanınca 2 kişinin yaptığı beni ilgilendirmez. evet evet tabi.


  • baldur  (26.05.13 17:37:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.