[]

Darlandım lan!

İş yetiştirmem gerekiyor, aslında çok bilmediğim bir konu üstüne ve bir aşama kaydettikten sonra bilmediğim başka bir şey çıkıyor bu sefer onu araştırmaya başlıyorum onunla vakit kaybediyor gibi hissediyorum ama araştırmasam da yapamıycam haliyle. Bunun yanında sırada bekleyen küçük de olsa bisürü şey var.

Önem sırasına koydum, müdürün bitsin dediği işe odaklandım direk çünkü bunun yapısını oturtamazsam diğer yaptıklarımın pek önemi olmayacak. Küçük işleri de yaparken eminim engeller çıkacak onlarla da uğraşıcam falan...

Biraz içimi dökmek için yazayım belki iyi gelir dedim.

Bu durumlarda napıyorsunuz siz? Nasıl olumsuz düşünmeden konsantre kalabiliyorsunuz?

 
yapabilecek birine para ile yaptırtıyorum bu tarz durumlarda.


  • sen git ben geliyorum  (26.05.13 15:53:34) 
kalamıyorum. kitlenip depresyona giriyorum. çıkış yolu da yok, tike tike yapmak zorunda kalıyorum ya da başım derde giriyor.
acilen başka bir iş bulmam lazım looğ.

  • tiny penny  (26.05.13 17:04:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.