[]

robben iyi mi oynadı yoksa kötü mü oynadı?

dün net pozisyonları harcadı, pek bir şey yapamadı ama sonradan da 1 asist yaptı, 1 gol attı. kupayı bayern e getirdi. işmdi bu adam iyi mi oynadı kötü mü? maçın yıldızı olur mu?




 
genel toplamda kazandıkları için iyi oynadı. kazanamasalardı sorgulanırdı.


  • kafadanbacakli  (26.05.13 11:13:41) 
1 gol 1 asist neticede kupa, kaçırmış olabilir ama sonuç iyi.


  • sbryldrm  (26.05.13 11:20:32) 
yatsın kalksın ribery'ye dua etsin bence.


  • kotu amacli yazar hesabi  (26.05.13 11:36:55) 
sahanın en iyisiydi tabiki. (schweinsteiger ile birlikte)


  • jacobbbbb  (26.05.13 12:02:47) 
robben iyiydi ama kaçırdıklarının hepsinin kaçmaması lazımdı.
ribery'e dua edicek diye de birşey yok o zaman ribery de alabaya dua etsin ona da o top taşıyor.
alaba:neuer abi eyvallah desin.

takım oyunu sonuçta hepsi iyi oynadı takım olarak. müller çirkef moda aldı yırttı kendini onları kimse izlemiyor tabi.

tüm takım aynı derecede iyi oynadı bence robben de iyiydi.

tek kötü isim danteydi dante boşu boşun adama tekme attı penaltı yaptırdı.
  • Caaannn  (26.05.13 12:07:39) 
yatsın kalksın ribery'ye dua etsin. attığı golü de yaptığı asisti de ribery hazırladı robben'in. ribery o kadar insiyatif almasaydı da bvb şampiyon olsaydı en büyük suçlu robben olurdu. hayatı boyunca kaybeden olarak anılırdı.


  • kotu amacli yazar hesabi  (26.05.13 12:42:04) 
ilkay'dan iyi değildi. ama gel gör ki kupayı aldılar. şayet maç 3-2 dortmund lehine bitseydi maçın adamı ilkay olurdu. kazandıkları için robben seçildi.


  • papillon7  (26.05.13 17:23:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.