[]

İnternetten Full Screen Video Seyredemiyorum?

Bu soruyu epey önce sormuştum fakat cevap alamadım. yinelemek istiyorum;
internette herhangi bir videoyu açtıktan sonra full screen butonuna basınca bir kaç saniye sonra görüntü donuyor. fakat bu esnada sesler olması gerektiği şekilde ilerliyor. pc videonun devamını indirmeyede devam ediyor sadece görüntü donuyor. esc ye basıp normal boyutlara dönünce video olması gerektiği yerden hiç birşey olmamışcasına ilerliyor. sanki televizyondaki pause tuşu gibi.ekran sabit, görüntü alttan devam, ses alttan devam eden görüntüyle senkronlu. mozilla kullanıyorum ve bu sorun bütün video sitelerinde aynı. şimdiden teşekkür ettim, öptüm mıncırdım.
(git: 56215)

sorunu zaten mozilla da yaşadığımdan birde google chrome'da denedim sorun tamamıyle aynı. umudu kesmişken tesadüf eseri ie de izleyebildiğimi farkettim. fakat mozilla dan inip ie ye binmek istemiyorum. bu sorunu mozilla veya google chrome için çözmek istiyorum. kimlere sorduysam da bir çözümünü bulamadım. ne saçma bir durumdur bu nasıl çözülür? neden kaynaklıdır?

 
masaüstü pc, nvidia Geforce 6200 TurboCache 256mb ekran kartı. bildiğim kadarıyla ram'den yiyor birazda. ram'de 512mb ddr2. fakat w3frozen throne'da sorun yaratmıyor(başka oyunları bilemedim tek takıldığım oyun). ekran kartı olasılığı aklıma geldi fakat, oyun oynamaya yetebilmesi ve ie de sorun yaratmaması kafamı karıştırdı. sonradan çıkaverdi birde. arka planda ve başlatta çalışan ekstra hiç birşey'de yok :S. acaba başka bir sebebi olabilir mi?


  • bore  (23.02.09 16:03:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.