[]

Breaking Bad - Walt

spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler -- walt her gün düzenli bir şekilde meth pişirmek için laboratuvara giderken herkes mutluyken ne olmuştu da gus'la bu kadar arası bozulmuştu bunun?




 
Jesse, çocuk çalıştırıyor diye Gus'ın adamınlarına çok kızdı, öldürmek istedi. Gus araya girdi, adamlarına çocuk çalıştırmayın dedi. Adamları çocuğu öldürdü. Çocuk aynı zamanda Jesse'nin kız arkadaşının oğlu ya da kardeşiydi (tam hatırlamıyorum). Jesse sinirlenip adamları öldürmeye gider, tam adamlar Jesse'yi vuracakken Walt gelip adamları arabasıyla ezer. Sonra da kafalarına sıkar.

Ondan sonra zaten Gale olayları olur.
  • metalik  (26.05.13 02:26:15) 
walt'u gebertip o hafif tombul elemanı işin başına getirecekti eleman işi iyice öğrendikten sonra.sonra walt öğrendi durumu falan falan...


  • mesa  (26.05.13 02:27:19) 
aaron paul'un oynadğı karakter adını şimdi unuttum. bunun şişko arkadaşını mıntıkalarında mal saattığı için 2 torbacı bir çocuğa öldürtmüştü. bu torbacılar gus'un adamıydı. daha sonra gus ile birlikte çalışmaya başlayınca gus aaron ile torbacıları barıştırdı. fakat bu barışmanın ertesinde torbacılar tetikci çocuğu öldürdüler. (bu çocuk galiba aaron'un sevgilisinin kardeşiydi) daha sonra aaron bu 2 sini öldürmek üzereyken walt geldi bunları dandik arabasıyla ezdi. daha sonra gus aaron'u kovup walt'ın yanına kimya mezunu yardımcı koyunca walt bizi ortadan kaldıracak diye paranoyak oldu bilmem anlatabildim. bu saatte anca bu kadar. aaron'un oynadğı karakterin adı jessy idi şimdi aklıma geldi.


  • kapi  (26.05.13 02:43:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.