[]

kilo aldırıcı tozlar

kullananınız oldu mu bunları? işe yarıyordur mutlaka ama bir sürü var hangisini kullanmalı bilemedim..

universal gain fast 3100
gnc mass gainer 2200
Hardline Nutrition Progainer

diye bişeyler buldum.. siz hangisini önerirsiniz?

Not: biliyorum doğal yollardan kilo alıp spor yapmak en sağlıklısı ama 5 yıldır kilo alamadım. steroid iğnesinden önce bunu denemek istiyorum artık.

 
kilo almak sagliginizdan daha mi onemli?

whey kullandiniz mi?
  • babamasoliimbananickaldirsin  (26.05.13 01:56:02) 
hardline alma, çok fazla şeker var yağlandırıyor. gnc de tavsiye etmiyorlar, ben kullanmadım bilemiycem. şu ürün kaliteli www.gym-market.com


  • juninho77  (26.05.13 01:56:31) 
kilo almak için toza, boka püsüre gerek yok. bende yırtınırdım kilo alayım alayım diye. çok da yemek yediğim halde. meğerse gereken katı gıdalar ve şekermiş. bu ikisine dayandığın halde en sağlıksız şekilde şisersin.


  • uu1  (26.05.13 03:45:05) 
tabi bunları kullanırken spor yaptığını varsayıyorum. gain fast kullandım, faydasız bir ürün. gnc ürünlerini de kimse beğenmez nedense, kullanmadım. optimum nutrition serious mass gerçekten çok iyidir. ama üzerinde yazan ölçünün yarısı kadar kullanın. ama mutlaka spor da yapın. body olur, crossfit olur.


  • bonesaw  (26.05.13 10:14:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.