[]

atık kızartma yağı

merhabalar;

çok değil ama elimde bir kavanoz kadar atık kızartma yağı var. tabii ki bunu lavaboya ya da tuvalete dökmek gibi bir niyetim yok ama bununla ne yapacağımı da bilmiyorum. internette bir kaç yer buldum ama onlar da belli bir miktarın altındakileri almıyor.

bir tavsiyeniz var mı? bu yağı nasıl en zararsız şekilde ortadan kaldırabilirim? ankara'dayım ve bir kaç güne kadar oturduğum evden çıkıyorum ve eve benden sonra gelecek kiracıya da bu yağı hediye etmek istemiyorum.

önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler şimdiden.

 
toprağa dök.


  • the kene  (25.05.13 18:23:05) 
en yakın mcdonalds ya da burger king'e gidin, mağaza müdürüne böyle bir hassasiyetiniz olduğunu, elinizdeki yağı atmak istemediğinizi, onlar hangi gün veriyorsa o arada verme şansınız olup olmadığını sorun bakalım. aklıma ilk bu geldi.
belediye almıyor mu az diye? direkt belediyenin danışmasına da mail atabilirsiniz, böyle böyle durumum diye. belki olumlu bir yaklaşımları olur.

  • whoosie  (25.05.13 18:23:06) 
444 28 45 i arayın,atık yağ toplama aracı evinize kadar gelip yağı sizden teslim alırlar.


  • Gülnane  (25.05.13 18:24:10) 
gülnane +1


  • Kreuzberg  (25.05.13 18:30:52) 
tamamdır çok teşekkürler cevaplar için.
the kene: toprağa dökmek benim de aklıma geldi evet ama emin olamadım.
whoosie: evet az diye belediye almıyor malesef. biriktirin öyle getirin diyorlar ama ben evden çıkıyorum, istanbul'a dönüyorum. neyini biriktireyim? ayrıca öneriniz çok mantıklıymış. hamburgercilerle gidip bir konuşayım.
gülnane: pazartesi arıyorum. çok teşekkürler.
kreuzberg: +1 sahiden de :)
  • belirsiz biri  (25.05.13 18:46:42 ~ 18:50:34) 
Marmara denizi iyi bir seçenek olabilir.


  • secilmis uye  (25.05.13 20:41:24) 
seçilmiş üye olmasın marmara denizi iyi bir seçenek :)


  • belirsiz biri  (25.05.13 22:11:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.