[]

Bu duvar kağıdını yaptırsam nasıl olur?

odama duvar kağıdı yaptırsam mı diye düşünüyorum. eksileri artıları var mı yoksa nötr mü? heh hedefim şu
ithappenedatgaumont.files.wordpress.com
nerden alabilirim? kendim mi yapıştırıcam? ne kadardır metrekaresi? kendim yapıştırıcaksam kolay mı?


 
odanda ders çalışıyorsan bu ortamda uyuyakalırsın gibime geldi.


bi kere daha düşün diyorum!
  • botucat  (25.05.13 14:35:40) 
Yalnız o hedefe ulaşmak için aynı kağıdı bulsan bile ışığı da ordaki gibi yapmak lazım.


  • inugard  (25.05.13 14:35:41) 
Ustalık isteyen bir iş olduğunu söyleyebilirim; dolayısıyla eliniz çok yatkın değilse, kendi imkanlarınızla halledebilmiz zor gözüküyor.
İşçilik fiyatları değişkenlik göstermekle birlikte; genel olarak, 1-1 çalışılıyor ithal duvar kağıtlarında. Metrekare fiyatı ne ise duvar kağıdının, işçilik metrekare fiyatı da o oluyor.

  • cogeneration  (25.05.13 14:38:04) 
Bence iki hafta sonra intihar edersin. Renkler ruh durumunu cidden etkiliyor ve siyah çok karanlık, bunaltıcı bir renk.

İlla koyu olsun istiyorsan hadi diyelim füme falan bir şey yaptır ama bu olmasın.
  • buff  (25.05.13 15:47:40) 
korkar insan


  • tadutadu  (25.05.13 16:52:44) 
Duvara uygulaması çok zor duvar kagirtlarindan değil ama uygulandığında bu görüntüyü alamayabilirsin. Bazı sitelerde 3 boyutlu başka duvar kagirtlari var onlara bir göz atabilirsin


  • mimtahit  (25.05.13 22:47:25) 
duvargiydir.com diye bir site buldum gezerken, uygun gibi fiyatlar bence duvar işini halletmeden önce web sitelerine de bak (git: duvar kağıdı) internette daha ucuz olabiliyor.


  • her seyden biraz  (26.02.14 11:14:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.