[]

bu şekilde burs istiycem sonuç alabilir miyim?

devlete başvurdum burs çıkmadı, ona buna gittim yine yok. babadan alıyorum hem yetmiyor hem de adama yazık. 3bininci oldum tamam kabul efsane bir sonuç değil ama ufak bi bursu hakediyorum bence. kendime göre bi çözüm buldum. aklıma örnek olarak ağaoğlu geldi. ali abiye mail atıcam derdimi anlatıcam bana burs verebilir misiniz diye. sonuç alabilir miyim? isteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzünden yola çıktım. nelere kaldık.




 
ali ağaoğlu bursu diye birşey duymuştum, 450 tl veriyordu sanki bir aralar, onu araştır istersen ama tabi o kadar kişi arasından çıkması biraz zor. mail'e kararlıysan çek tabii.


  • lesmiserables  (25.05.13 03:38:22) 
cevap bile alamazsın


  • aşksız prens  (25.05.13 03:38:24) 
Cevap alamasan dahi yaptığın yanlış olmaz. Ayrıca yurt-kur, başbakanlık bursu, eğitim gönüllüleri vakfı vs deneyebilirsin.

Okulun sosyal güvenlik birimiyle konuş, bazen okulda iş verip karşılığında burs veriyorlar.
  • Nocturne  (25.05.13 04:05:27) 
Burs dağıtan türlü çeşit dernekler var. Onlara başvur. Memleketinin derneği varsa oradan başla. Mesleğinle ilgili şirketlere başvur vs. Şu an mezun olmuş çalışan bir arkadaşım var ki öğrenciliğinde sırf burslardan, şimdikinden çok geliri vardı.

Mail atacaksan da at. Ne kaybedersin? Belki dalga olmadığı belli olan mailleri ciddiye alıp durumun üzerine eğilen birileri vardır o işlere bakan.

Öbür taraftan bir de şu var, bir arkadaşım, babası okumasını istemediğinden eğitim masraflarını karşılamayacağını söylediğinde cumhurbaşkanına/c.başkanlığına mail atmıştı. Bir süre sonra valilikten (ist.) birileri çağırıp durumunu sordular ve okuyacaksa valiliğin kendisine destek olacağını söylediler. Gayet ciddiyim.

Bol şans.
  • plajda baretle dolasan muhendis  (25.05.13 04:06:43) 
cevap bile alamazsın diye bir saçmalık yok,
ben zamanında 38 bininci olmama rağmen burs kazanmıştım. fazla bir şey değildi ama çoğu zaman hayatımı kurtardı.

  • kamera motor  (25.05.13 07:12:21) 
Elindeki tüm imkanları kullan, her türlü bursa başvur paşam. Görünen o ki okumaya niyetlisin, burada rezil olacak birşey yok, kimse seni " ahahaha bizden burs istedi, ahaha " şeklinde afişe edemez. Edenin de ayrıca mnakoyim zaten.

Valla şu anda karar aldım, oturup belli bir rakam belirleyeceğim, aylık gelirimi o rakama getirdiğimde bi' şekilde bi' öğrenciye ulaşıp aylık bi' meblağ vereceğim.
  • charlesbukowskiineksi  (25.05.13 08:30:40) 
çydd'yi dene


  • rakicandir  (25.05.13 11:18:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.