[]

Couchsurfing'den misafir alan var mı?

yabancı insanlar gelsin kalsın istiyorum. muhabbet sohbet eğlenceli olur. bi ara denedim ama kimse gelmedi. gün gelir bende onlara giderim işim düşer falan. yapan varsa bu işlerin raconu nedir nasıl yapılır?

edit: tamam yanlış yazdık kabul. bide yabancı insanlar gelecekmiş bana. yuh bana.


 
1- amaç karı kız peşinde koşmak olmasın
2- aktivitelere katılıp, local insanlarla tanış, referansın olsun
3- erkek misafirler ağırla, iranlı, mısırlı ağırla (süper insanlar hepsi), onların referanslarını topla
4- sonrasında millet sana yazacaktır zaten geleyim kalayım diye
  • brkylmz  (24.05.13 23:47:20) 
ben misafir almadım ama misafir oldum. benim şansım aynı şehirde idik. saratovlu rus bir anne ve oğluna gittik. karabuğday ikram ettiler. bizim için helal sosis satın almışlar falan. davet kısmın açık kalsın ve biraz aktif ol. illaki gelenler olacaktır. bir süre sonra yetişemezsin bile. :)


  • kallesnikof  (24.05.13 23:54:48) 
*couchsurfing


  • patricia kitten  (24.05.13 23:57:21 ~ 23:57:31) 
benim 3-4 misafirim oldu.
yakın bir arkadaşımın 40 kadar misafiri oldu.
eski kız akradaşımın ev arkadaşıyla beraber 7-8 misafiri oldu.

referansın yoksa ve profilin dolu değilse kimse istek yollamaz. siteden istanbul urgent couch grubuna üye ol. orda her hafta acil kalacak yer arayan birkaç kişi oluyor. gel kal desen hiçbiri itiraz etmez.

vaktin varsa biraz ilgilenebileceksen yeni insanlar tanımak onlara şehri gezdirmek beraber takılmak güzel tecrübe. ayrıca neredeyse her yabancı misafir sayesinde bir çok başka insanla da tanıştım ben.
  • orpheus  (25.05.13 00:53:18 ~ 00:57:44) 
20'ye yakın misafirim oldu. Edindiğim tecrübeye göre;

-Öncelikle kız olacaksın. Kızlara gelen mesajların haddi hesabı yok. Eğer erkeksen sonraki maddelere geçelim.

-Lokasyon olarak az kişinin olduğu bir yerde olacaksın. Mecidiyeköy'de olmanla Aydın'da olman arasında baya fark var. Büyükşehirlerde 200 referanslı, ömrünü buna adamış kişiler olduğu için onlar ilk tercih oluyorlar.

-Boydan veya profilden çekilmiş değil de ilginç fotoğrafların olsun. Yamaç paraşütü yaparken, vay efendim Pisa Kulesi'ni tutuyormuş gibi yaparken, otostop çekerken, vs. Yani monoton biri değil de, açık ve eğlenceli biri olduğun anlaşılsın. En kötü annenle falan çekilmiş fotoğrafını koy. Temiz aile çocuğu olduğun anlaşılsın.

-Hiç referansın falan yoksa profilini olabildiğince doldur. İşte fotoğraf çekerim, kitap okurum, satranç oynarım, vs. Evini güzelce anlat, şöyle yatak var böyle döşek var. Gelirseniz sizi şöyle ağırlarım falan de. Bulunduğun yerin yakınlarında gezilebilecek yerler varsa (şelale, tarihi mekan, müze, vs.) onların varlığından bahset.

-İki günde bir falan da siteye gir çık. Last login diye bir olay var. Son dakika sörfçüleri için önemli oluyor o. Adamlar hemen cevap alabileceklerini bilmek isterler senden.

-Ben de ilk başta çok ümitsizdim. Sonra kalacak başka yer bulamayan 2 kişi gelmişti. Tek seferde 2 referansım oldu. Sonra ardı arkası geldi.
  • bazilika  (28.05.13 19:20:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.