[]

ttnet fiber vs superonline fiber

mrb, az önce öğrendiğime göre ttnet fiber fiber değil vdsl2 imiş, bunu nasıl fiber diye satıyorlar bilmiyorum ama meral ettim ttnet'in vdsl2 ile superonline'ın fiber'ini kıyaslayabilir misiniz ikisi de 20 mbt/s'ye kadar diyorlar, doğru mu? şimdiden teşekkürler




 
ttnet fiber 20mbit e kadar destek veriyor bildiğim kadarıyla. ben yapımında kablo çekim işinde falan çalışmıştım bi süre. tavsiye etmem, çok dandik. aklı olan zaten ttnetten uzak durur. süper onlie kullanıyorum ben 20mbit, 25mbit hizmet alıyorum. saolsunlar adil kotayıda kaldırdılar 2014e kadar benden, akıyorum torentte.


  • hasmetizm  (24.05.13 23:22:41) 
adil kullanım sınırına baktığında ttnet'in 20 megabit"e kadar" olan interneti 3 megabbyte/persecond"a kadar" düşürdüğünü göreceksin. bunu bi göz önünde bulundur derim.


  • abimiariyorumgorenvarmi  (24.05.13 23:44:08) 
ttnet fiber, ttnet kapınıza fiberoptik kablo çektiyse fiber internettir. ve süperonline yerine onu tercih ederim.

bir ttnetin hipernet'i var ki o vdsl2 oluyor işte.
  • kamera motor  (24.05.13 23:46:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.