[]

Regl und Hamilelik

Selamçılgın kreuzberg sakinleri;

Kız arkadaşım geçen ay iki tane norlevo kullandı bir cahillik yaparak, bundan iki gün sonra bende üstüne gittim kafam güzelken içine boşalarak daha büyük cahillik yaptım. Tam çocuk bekliyorduk ki bugün normal döngüsünden 10 gün sonra regl oldu.

Hamile olsa regl olmazdı değil mi?

Ja, das ist richtig demenizi bekliyorum. Bitte bitte öpüyorum sizleri.

 
olmaz.


  • haydarii  (24.05.13 15:06:15) 
olabilir.


  • franz kafka  (24.05.13 15:17:26) 
norlevo denilen zımbırtı hormon ihtiva ederek kadının regl döngüsünün içine edebilen bir icattır
normal süreden 10 gün sonra da olabilir o ay hiç olmaya da bilir ara kanaması olabilir olur da olur her kadına başka türlü etki ediyor.
norlevo normalde aldıktan sonraki sürede doğum kontrolü sağlamak üzeredüşünülmüş bir sistem değil ama aldıktan 2 gün sonra da muhtemelen hormonlar hala allak bulaktır, normal seviyeye ne zaman geliyorlar hiç araştırmadım (ilacın bir atılma süresi vs. bişeyleri vardır ama süreleri bilmiyorum)
kıcasacı 10 gün sonra regl olması norlevo ile çok normal hatta daha bikaç ay acaip sürelerde regl olabilir.hamile değildir.
  • niye ama  (24.05.13 15:35:38 ~ 15:36:37) 
elli bin milyon kere soruldu, yüz bin milyon kere söylendi.
halk arasında "üstüne görmek" denilen bir tabir vardır. hamile kalınsa da regl olmaya devam edebilir yani. bu regl bi kerelik de olur, bi kaç ay da, doğurana kadar da devam edebilir.

  • nicki martin  (24.05.13 15:36:35) 
belli olmaz.


  • beatrice lafayette  (24.05.13 21:05:07) 
öyle her durumda illa çocuk olucak diye birşey yok. Regl olmuşsa sorun yok değildir. Hamilelikte regl olmak çok nadir görülür böyle ufak ihtimalleri kafanıza takmayın rahatça sevişin efenim.


  • blacKk  (25.05.13 01:47:43) 
fazla emin olmamakla birlikte kadın yumurtası karın boşluğuna atıldıktan sonra 2 gün sonra dejenere olur. spermde kadın vücudunda maksimum 80 saat yaşayabilir. gebelik o kadar zor yani. sanırım yumurtanın atılması siklusun 14-15. günlerine falan denk geliyor. iki adet arası sürenin ortasına gelen bir dönemde ilişki olduysa bence fazla korkmaya gerek yok.regl de olmuş zaten.


  • irsh92  (25.05.13 16:21:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.