[]

duyuru istekleri

iste iste bitmedi.

1. duyuruların en üstünde refresh mefresh butonlarının olduğu yerde (ya da yakınlarında) duyurunun en altına inme butonu olsun. scroll falan kasmayalım.

2. cevapladığımız ve açtığımız duyurular içinde arama yapabilelim. böylece daha önceden cevap verdiğimiz bir şeyi tekrar tekrar yazma gereği duymamış oluruz. (tek tek sayfalarda aramak zor)

3. başkalarının cevapladığı duyuruları da görebilelim. böylece kim sadece soru sormak için uğruyor, kim başkalarına yardımcı olmaya çalışıyor öğreniriz, küstahça yorumlar yapabiliriz o kişi hakkında.

soru olmasının nedeni de kim ne der öğrenmek.

 
@want2die:
sitenin en aşağısı değil açık duyurunun en aşağısı.

edit:
@want2die:
hm evet olabilir aslında ama özellikle danışma bürosu'nda çok işe yarar sanki, hem sol elle page down yapmak zor, sağ elle yapmak için de mouseu bırakmak lazım. hayır olmalı bu özellik. :p
  • sanal uyku  (22.02.09 23:02:39 ~ 23:07:58) 
3. isteği ben mi anlamadım bilemiyorum ama arama kutusuna @sanal uyku diye yazdığında hem sordukların hem de cevap verdiğin sorular listeleniyor?


  • deckard  (22.02.09 23:03:40) 
@deckard:
onu bilmiyordum kişi nickine tıklayıp giriyordum hep ama yine de cevapladıkları ve açtıkları şeklinde kategori olsa daha iyi sanki?

  • sanal uyku  (22.02.09 23:09:21) 
ben hala benim cevap verdigim duyurulari listeleyebilecegim bir kisayol bilmiyorum (arama disinda). Benimkiler'in yanina cevap verdiklerim, gibi birsey eklense guzel olur sanki


  • x daemon  (22.02.09 23:26:09) 
x daemon, oyle bir sey var zaten ?

benimkiler sayfasina gittikten sonra goreceksin "benim duyurularim, benim cevap verdigim duyurular"
  • sourlemonade  (22.02.09 23:31:51 ~ 23:32:05) 
bi de bu en alttaki cevapla'nın yanına kapat linki koyulsa, kapatmak için yukarı çıkmasak? bu olabilir mi?


  • infernal majesty  (22.02.09 23:33:03) 
varmis lan hakkaten :)), normal font olarak yazildigi icin goz direk es gecmis demek ki. burdan ui kasan arkadaslara selam etmek gerek demek ki :)


  • x daemon  (22.02.09 23:46:14) 
1. bence scroll falan kasmak lazım çünkü daha önceden yazılmış bir cevabı görmeden senin de aynısından ekleme şansın artar.

2. güzel olur.

3. deckard, assert h yanıtlamış, ayrıca kimin ne (soru sormak/cevap yazmak/hem soru hem cevap) için girdiğinin önemi olmamalı. duyurudaki amaç bu değil diye düşünüyorum. o dediğin istatistik gereksiz olur.
  • lejant  (23.02.09 08:00:57 ~ 08:03:15) 
@lejant:

1. öncekileri da okur sonuçta o kişi. örnek olarak yeni yazar danışma bürosunu verirsek, yeni bir cevap geliyor fakat en alta inmek ve o konumu bulmak cidden uğraştırıyor. bunun yerine direk oraya gidivericek işte amaç o.
  • sanal uyku  (23.02.09 14:29:26) 
@ sanal uyku
cevap verecek kisinin onceden verilmis tum cevaplari okuma aliskanligini koreltici bir uygulama olacagini dusunuyorum.

belki su sekilde gelistirebilirim onerini;

alabildigine cevap iceren basliklarda moderasyonca belli bir cevap sayisi belirlenir. atiyorum 50 cevap; x >50 olunca senin onerdigin tus aktiflesir. bu sekilde scroll ile asagi inilmekten kurtulunur ama bu olayla cok karsilasilmiyor. belki sadece yazar danisma basligi icin ozel bir tus yapilabilir.

bunlarin haricindeki bol cevap iceren basliklarda page down yapmak veya sayfa cubugunu kaydirmak daha tercih edilir geliyor.
  • lejant  (23.02.09 17:58:51) 
1. olmaz
2. belki
3. kimse icin kustahca yorumlar yapmani istemiyoruz.
  • compumaster  (23.02.09 19:38:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.