[]

Her gun 1 saat spor yapmak

vucudu yorar mi?




 
bi zaman sonra bıkar hepten bırakırsın bence. hafta 3 candır diyorum :)


  • whatsup  (24.05.13 11:01:35) 
spor vücudu yorar zaten. Ben mesela spor olsun diye değil ama günde 1 saat kadar bisiklete biniyorum. ama sen spor olsun diye yapacaksan kasları bir gün çalışıp bir gün dinlen. her gün çalışmaktan daha fazla verim alırsın. yoksa kas filan kalmayabilir her gün her gün.


  • nedendir bilinmez  (24.05.13 11:27:32 ~ 11:28:17) 
Yorması önemli değil de, şuna bir bak istersen. en.wikipedia.org


  • zamanin otesinden gelen edit  (24.05.13 11:29:41) 
Vücut adapte olma yeteneği yüksek bir sistem. Sık spor yapmaya da zamanla adapte olacaktır.


  • arnold schwarzeneger  (24.05.13 11:39:19) 
bir şey olmaz, ama küt diye başlarsanız devam edemezsiniz. süreyi değil ama zorluğu yavaş yavaş arttırın. ilk haftalar için yalnızca yürüyüş iyidir.


  • 386 dx  (24.05.13 11:47:46) 
ben 1,5 yapıyorum yormaz alışınca.


  • aruna  (24.05.13 12:04:28) 
Ben aman yaz geliyor ne olacak benim halım diye 3 aylık üye olduğum spor salonuna 10 gün boyunca her gün gittim 1,5 saat ve sonra darlanıp bıraktım. Vicdan azabım büyük. Burda yazılarınları dinle bence de haftada 3 gün ya da gün aşırı git.


  • kimoldugumubilirsinsen  (24.05.13 12:05:03) 
hayir. daha dogrusu hem evet hem hayir. vucut yorulur ama dinc olur, gece uyursun 6 saat sonra mikemmel uyanrsin, mutlu filan olursun. performansin da artar.

spordan kastin body building degil eger kosma, bisiklete binme + hafif agirlik calismasi ise cok rahat olur.
  • serabetan  (24.05.13 12:14:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.