[]

sunum esnasında su içmek

1 saat sonra sunumum var. deli gibi öksürüyorum. ciğerlerim sökülüyor sanki. sürekli boğazım kuruyor. arada birer yudum su içsem ne olur? ayıp olur mu?

içilerse eğer;
kupadan mı içmeli?
küçük su şişesinden mi?
karton bardaktan mı?

 
İçerebilirsin şeffaf bardaktan iç.


  • maimai  (24.05.13 09:54:10) 
susamadıysan bile bardak durmalı. takıldığın, saçmaladığın yada south park sessizliği yaşattığın zaman o bardak kurtarıcın olur.


  • dokunmakalbime  (24.05.13 09:56:41) 
eğer çok rahatsızsan su kurtarmaz. eğer çok resmi bir sunumsa dinleyicilere durumu açıklayıp, izin isteyerek ıhlamur gibi sıcak ve boğazı yumuşatan birşey içmen daha iyi olur. öksürükten katılan birini dinlemektense ıhlamura izin vereceklerdir emin ol.
sunum öncesinde de bi ıhlamur götür. hatta varsa zencefilli falan olanlardan daha iyi yumuşatır. tabi her ikisi de çok sıcak değil, ılık-sıcak arası olmalı, yoksa daha çok rahatsız eder. varsa yakınlarda bi kutu streptekok ya da bepanthene boğaz pastili de al, at ağzına.

yok sadece su dersen soğuk olmasın. öyle bir ciddi sunumsa zaten önünde su ve bardak olacaktır muhakkak.
  • nicki martin  (24.05.13 10:02:48) 
tabi içilir yahu. niye içilmesin. sahnede sunumun kralı cmylmz de en az 5 kere içiyor her gösterisinde. gayet normal yani.


  • enkolaykullaniciadi  (24.05.13 10:07:48) 
öksürük iğnesi>öksürük şurubu>sıcak içecek>su
Şeffaf bardakta su hasta olmasan da durur zaten. Ama en az bir şurup ayarla kendine.

  • nedendir bilinmez  (24.05.13 10:09:35) 
sunuma başlamadan sıcak süte bal ve biraz karabiber koyup karıştır ve fondip yap. sunumda hala devam ederse sıcak ıhlamur dursun yanında


  • GibsonRules  (24.05.13 10:49:33) 
ne demek yahu ayıp olur mu?

bu tür sunum tarzı şeylerde su içmek çok laubali olmadığın sürece gayet rahat ve cool bir izlenim yaratır, bırak ayıp olmasını, yapılması gereken bir şey bu resmen.
  • calligrapher  (24.05.13 11:31:19) 
hatta siseden ic diyorum, sunum boka sararsa, takilirsan konusa konusa kürsüye gider siseyi acar ve icersin ama bu sirada cümlenin devami su sonrasi gelicek seklinde icersen eger, karsindakilerin o boka saran sunum düsüncesi suya odaklanir ve sifirlanir.

sanki deney sonuclarim sonunda böyle cikmis gibi olmus, sadece ben öyle yapiyorum seyinde seyettim.
  • serabetan  (24.05.13 12:17:33 ~ 12:18:29) 
eritilmiş, ağzı yakmıycak sıcaklıktaki tereyağına karabiber ekleyip içersen (bir kaşık yeterli) bi yarım saat öksürmeden geçirirsin.


  • cosmicgadin  (24.05.13 13:41:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.