[]

lüks mağza sektörü ii para kazanırmı ?

Chanel,prada ,armani gibi lüks sektore hitap eden mağzalarda çalışan satış elemanları ıı paralar kazanırmı ? cevrenızde varmı bu sektorde calısan ?




 
kazanırlar da; şöyle bir şey var. bilmiyorum o tarz mağazalarda çalışan elemanları nasıl görüyorsun ama şirketler o pozisyonlara bile -şirketin içindeki en düşük pozisyon olduğu için "bile"- bir insanı alırken 3 ya da 4 görüşme ile alıyorlar.

3 ya da 4 görüşmede de lise mezunu, vasıfsız olmasına rağmen prezentabl olan ve de kültürel olarak kendini geliştiren insanları seçiyorlar. bunu söylememin nedeni şu; kullandığın yazı dilinden anladığım bir şey varsa o tarz işler için hiç umutlanmaman gerektiğidir.

gerçek hayatınla kullandığın yazı dilin uyuşmuyorsa bu dediklerimi görmezden gelebilirsin tabi.
  • not for sale  (24.05.13 03:39:13) 
iyi kazanıyorlar. artı sattıkları her parçadan prim alıyorlar. arkadaşım lacoste'de çalışıyordu ordan biliyorum. ayrıca mağazada giymeleri için lacoste ürünleri veriliyordu. (iş kıyafeti :) eğer mağaza plaza içindeyse ve plazada çalışıp beğenilen bir personel başvurduysa ve o an açık varsa daha kolay alınıyor. önceki işi referans oluyor bir nevi.


  • kakao  (24.05.13 09:41:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.