[]

thy den bilet alan kafami s...

thy den bilet almistim. gidis donus isvece. sonradan degistiririm diye taa 7 agustosdan aldim donus biletini. simdi o donus biletini 5 veya 8 haziran arasina cekmek istiyorum. ama benden 173 euro istiyorlar. ha bir de bu en ucuzu. musteri hizmetlerindeki adam ''biri rezervasyonunu iptal etti su an aldim bu yeri daha sonra bulamazsiniz'' dedi. ekonomi sinifi bilet ulan bu. niye bu kadar cok para istiyorlar cakal mi bunlar ? normal mi bu kadar cok para istemeleri.

ikinci sorum da alternatif var mi ? pegasus falan daha ucuza isvecten istanbula ucuyor mu ? cok zor durumdayim yardim lutfen.


 
ben 1,5 sene önce pegasus ile isveç - tr arası 400 tl'ya gidip gelmiştim. bi kontrol et istersen.


  • dessy  (23.05.13 14:36:52) 
skyscanner'dan arat.
gerekirse farkli rota ciz:aktarma yap.

thy ne ya? bu devirde hala thy kullanmayin artik.
  • jimjim  (23.05.13 14:41:38) 
pegasusuun stockholm uçusu var sabiha gökçenden
bir de stocholm-berlin arası çok ucuz misal (diğer havaalanından) ben avrupa içi aktarmalı daha ucuz bi dolu bilet bulmuştum 4-5 ay önce

  • niye ama  (23.05.13 14:43:23) 
bıletlerınızı almadan once olacakları araştırmıyorsunuz sonra thy nın amk dıyorsunuz. havacılık demek malıyet demek yüksek malıyet demek ,tuttugunu affetmezler vs uzar gider. almadan once bakıcaksınız.


  • tadutadu  (23.05.13 14:57:41 ~ 14:58:21) 
uçakların ve otellerin olayı bu, ne kadar az yer kalırsa fiyat o kadar artar. o uçak da zamanla dolduğu için fiyatları artıyo. pegasusu deneyin derim ben de.

ayrıca edit: zamanında esnek bilet alsaydınız şimdi rahatça değiştirebilir, hatta cezasız iade bile edebilirsiniz. thy değil, bütün havayollarında başınıza gelebilicek bişey bu.
  • jpsartre  (23.05.13 14:59:14 ~ 15:00:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.