[]

Fethiye ya da Bodrum dan 3-4 günlük tekne turu

Daha önce yapmış olan var mı fiyatlar nasıl memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz?




 
Fethiye Olympos arasi olanlara 5-6 kere ciktim. Bodrum tarafini bilmiyorum. Yaninda ufak cocuk yoksa yaad emeklilik yasinda degilsen hayatinin en guzel tatilini henüz yapmamissin demektir.

Kabinleri sadece üst degisme ve tuvalet icin kullandim, o havada zaten kabinde baska ne yapilir bilemem, Lüks arama onun disinda hersey var. Yemekler ve ortam mükemmel.
bu fethiyedeki en büyük acentalardan biri. Fiyatlarda hersey dahil otellere göre komik kaliyor. www.alaturkacruises.com
Birde 10-12 kisi toplayabilirsen benimle iletisime gec 1-2 kaptanin telefonunu vereyim kendi yatini kaldir, rotani kendin belirle. Iste bunu henüz ayarlayamadim ama illa bi gün yapicam.

Not: Gece güvertede uyu :)
  • BAZiL  (23.05.13 15:24:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.