[]

calisanlara

Bugun ben bi bok yedim. Basim cok sıkıştı ve mecbur kaldim bunu yapmaya.

Olay sudur: kariyer nette cv mde askerlik kismini yapilmis yazdim. Cv m zaten fena degidi ama acilen is bulmam lazimdi. Okulda 1 donemim kaldi ama derslere devam zorunlulugum yok. Malesef eger bir yolunu bulup sınavlara giremezsem ya isten çıkacağım ya da okulu erteleyecegim. Is satis mühendisligi ve iyi bir firmada.

Soyleyemedim adamlara bi sekide ve gorusmede hic belli etmedim.

Paraya bu yaz ve onumuzdeki donemde cok acil ihtiyacim var.
Simdi Sizce;
isi sinavlar gelince birakayim
Isi devam ettireyim sinavlari erteleyim
Itiraf edeyim ne olursa olsun

Not: su an icimi pismanlik kaplasada isin tanimina gore yetkinligim var. Imza konusu yok mesela. Begendiler ustelik :/

sonuç: iş yerini arayıp durumu izah ettim ve görüşmeyi sonlandırdım.

 
görüşmede sordular mı tekrar sözlü ifade ettin mi okul askerlik bitti diye... sormadılar sa yanlışlık olmuş cv de sonra farkettim de.


  • incirlikek  (23.05.13 13:51:21) 
eger paraya dedigin gibi cok ihtiyacin var ise, sinavlari ertele ve isine devam et.


  • 134340  (23.05.13 13:52:36) 
bunda yalan söyleyip ortaya çıkarsa (ki çıkmaması için bi neden yok) sonraki iş başvuruların için kötü referans olurlar. 1 senelik iş tecrübesi bile sıfır tecrübeden başka bir yerde başlatıyor. ayrıca bu insanlarla başka bir gün karşılaşmayacaksın diye bir şart da yok. yarın öbür gün başka bi işe girersin, tanıdıklar fln çıkar yeni işinde de yalan söyleyen kişi olursun


  • la noix  (23.05.13 14:03:10) 
eğer patronun kıl bi herif değilse adamı yemeğe çıkar ve herşeyi anlat. sebebi içinse gerçekten burda olmayı çok istiyordum vs yağ çek. dediğim gibi kıl bi herif değilse hoşuna bile gider bu kadar açık olman.

bu tarz bişey yaşadım ordan biliyorum :D
  • GibsonRules  (23.05.13 14:39:01) 
İşe girersen senden askerlik durum belgesi isteyecekler ve zaten işe girmeden ortaya çıkacak en iyisi uygun bir dille söylemen.


  • catamenia  (23.05.13 15:28:15 ~ 15:28:46) 
söyle yanlışlık oldu durumum bu kabul ediyorsanız başliyim düşünmüyorsanızda çok teşekkür ederim de ayrıl. zaten işe başlamadan askerlik belgesi isterler.


  • basond  (23.05.13 15:34:55) 
söyle ne olacaksa olsun.


  • idiotloji  (23.05.13 16:17:56) 
Hic caktirma patladigi yerde patlasin...


  • manyak  (23.05.13 17:05:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.