[]

redhack niye bulunamıyor?

nasıl tespit edemiyorlar bu adamları?

o zaman işini bilirsen internette anonim olarak bulunmak mümkün.

hadi twitter falan ip adresini paylaşmıyor onu anladık. o kadar devlet sitelerine girdiler ettiler. koskoca türkiye de kim olduklarını tespit edecek bir kişi / kurum yok mu?

mail adresleri kizilhack.org uzantılı. buradan da mı bulunamaz?

şaşıyorum valla


dipnot: redhack e karşı değilim. sadece merak ediyorum. resmen filmlerdeki gibi yani. bulamıyorlar..

 
internet alanında "koskoca türkiye" diye bir şey yok, ondan bunlar. o açıdan da çok güzel bir örgütlenme bence, devletten belirli alanlarda daha büyük olunabileceğinin somut kanıtı.


  • not for sale  (23.05.13 00:36:34) 
redhack sanırım TİB'e saldırmıştı bir kere, TİB'de "ilk kez böyle bir saldırıyla karşılaşıyoruz, ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz" falan demişti. Yani sanmıyorum ki o devlet sitelerine girmek çok zor bir iş olsun, kaddafi'nin şifresi 12345'ti.


  • dampire  (23.05.13 00:36:48) 
Ben bi site hackleyemem ama internette bulunmamayı biliyorum.
Bu adamlar gizli arşivlere dahi ulaşıyorlarsa hayli hayli bilirler.
İnternetin derin tarafı var bir de. Karanlık, kiralık katillerin bile açık açık yazdığı.. Bunlar çok masum bile kalıyor ve buradan yazıp papua yeni gine süsü vermek zor değil.
  • sormayın bana sen o musun diye  (23.05.13 00:37:03) 
www.youtube.com

best fm radyosunda ve odtüdeki röportajlarında açıkca duyuluyor. bu kadar akıcı ses değiştiren program bildiğim kadarıyla yok. kendi seslerini de kullanmaktan çekinmiyorlar sanırım.
  • raskolnikov2  (23.05.13 00:47:19) 
0 day socks4'ün olursa yakalanmazsın.


  • ataturkist  (23.05.13 01:19:39) 
Türkiye de interneti yönetenler şu türevdeki şakirtcanlar olduğundan;
imgim.com
galeri4.uludagsozluk.com

ancak fişi çekmeyi biliyorlar.
  • wertyu  (23.05.13 02:57:45) 
geçen 10-15 kişiyi aldılar nasıl bulamıyorlarmış.


  • dokunmakalbime  (23.05.13 08:39:48) 
aldıklarının redhack ile alakası yok. kendileri de soyledi. Gökçek zamanında yakalanacağını idda etmisti. o da sonuç alamadi.


  • wertyu  (23.05.13 22:39:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.