[]

aşırı uyku...

bu sene derslerim hep öğleden sonra olduğundan dolayı uyku düzenimin ağzına sıçtım desem yeri. sene başında yeni eve taşındığımdan beri minimum 12 saat uyur oldum, işin ilginç tarafı bana gelen arkadaşlarım da bendeyken 12 saat çok rahat uyuyorlar. 2. dönem erasmusla gelen bir hatunizadeyi ev arkadaşı olarak aldım, o beni de aşıyor uyku süresi min 13-14 saat sınırında seyrediyor. nedir ki bunun sebebi?

not:evin bütün duvarları beyaz bunun etkisi var mıdır?


 
muhtemelen bulunduğunuz bölgeyle ilgilidir. kütahya'dayım ve aynı sorundan muzdaribim.


  • turkish tekila  (22.02.09 15:13:29) 
@egilincecataligozukmeyenentelmuslukcu
evet, ev güneş alıyor, geceleri de beyaz ışık kullanıyoruz evde. ışıl ışıl anlicağınız :) zaten kimsenin deli gibi uykusu gelmiyor ama uyuyalım dendiğinde de kalkan olmuyor.

@turkish tekila
eskişehir'deyim ama neden bizim ev dışındakiler etkilenmiyor. başka bir evde kalınca uyku süresi gayet normal çünkü.
  • equbia  (22.02.09 15:13:47 ~ 15:15:51) 
millet 12 saat uyumaktan şikayetçi. bizim her gün dersimiz sabah 9'da biz ne yapalım. yatın uyuyun işte mis gibi daha ne.


  • sanal uyku  (22.02.09 15:31:56) 
@elxa
gece uyandığımı hatırlamıyorum, deliksiz uyuyorum :) mevsim olayına gelince; eylülden beri böyle gidiyor.

@sanal uyku
normal bir şey olsa uyuyalım tabi de gün ölüyor, insan aptala bağlıyor.
  • equbia  (22.02.09 16:07:54) 
nemden olabilir o. bizim ev zemin kattı, yatakta geçti üni yılları.


  • yoldaki isaretler  (22.02.09 20:44:49) 
yapacak daha iyi bir şeyiniz yoktur ondan. mezun olup çalışmaya başlayınca düzelir :)


  • thefirstfbli  (23.02.09 01:47:11) 
sanırım o zaman da uyuyamıyorum diye yazarım buraya :)


  • equbia  (23.02.09 11:00:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.