[]

yabancı dil eğitimi

evet arkadaşlar üst seviye olmayan ingilizcemin yanına japonca eklemek istiyorum neden japonca bilmiyorum ama nerden öğrenebilirim bana yol gösterin hiçbi fikrim yok




 
dil kursu dışında mı soruyorsun? öncelikli olarak bir dil kursuna yazılabilir ya da malum sitelerden rosetta stone veya benzeri bir program indirerek bir temel atmaya başlayabilirsin. kolay gelsin.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (22.05.13 22:46:05) 
Japoncaya kulağının alışması için dizi ve film izlemeni, eğer bulabilirsen Pimsleur Japanese derslerini dinlemeni öneririm. Özellikle Pimsleur yolda vakit geçirmek için güzel oluyor.

Bunun disinda eger Istanbul'daysan Taksimdeki Japon kultur'un kutuphanesinden calisabilecegin kitap fotokopileri alabilirsin.

Katakana ve Hiragana elinin alismasi icin herseyi onlarla yazmaya calis. Japonca olmasina gerek yok. Sonucta sadece harfleri ogrenmeye calisiyorsun. Kanji icin benimde bir cozumum yok henuz. Hala zorlaniyorum ogrenmekte.

Ben bir ara 'www.learnjapanese.com sitesini takip ediyordum. Ama su an benimde calisacak vaktim olmadigindan sadece konusma uzerine yogunlastim.

Birde sana Engin Yayınlarından Japonca Dilbilgisi kitabını tavsiye ederim.
  • darthcat  (30.05.13 22:34:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.