[]

Ya şöyle filmler biliyo musunuz?

The Fall, Mr. Nobody, Life of Pi, Enter the Void gibi görselliğin şaha kalktığı, ama bunu saçmalamadan, "sığ film" olmadan yapan filmler var mı bildiğiniz?




 
the fall'un yönetmeninin bir filmi daha var, the cell.. onda da görsellik gayet iyi düzeyde. konuyu tek geçerim diyemem ama görüntüler gayet iyi.


  • in vino veritas  (22.05.13 20:37:51) 
sin city bence.

cloud atlas da iyiydi.
  • sen git ben geliyorum  (22.05.13 20:40:54) 
Delicatessen
The Tree of Life
Midnight in Paris
big fish

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (2004)
ink

hepsinde şaha kalmıyorlar ama benm aklıma bunlar geldi
  • srtm  (22.05.13 20:44:18) 
The Fountain
Antichrist
Tree of Life

Not:Antichrist konusunda emin değilim, nedense aklımda öyle kalmış ama.
  • Godless  (22.05.13 20:48:40) 
El laberinto del fauno
The Fountain

  • bikedigördüm  (22.05.13 20:48:50) 
El laberinto del fauno cevabını bir kez daha verdim ki daha çok dikkat çeksin :)


  • keymark9  (22.05.13 21:33:22) 
The Fountain


  • rotten head  (22.05.13 21:38:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.