[]

bu ürünü kim yapar ?

merhaba duyuru sakinleri
şimdi resimde görmüş olduğunuz şekli (derinlik vermeye çalıştım ama istediğim şekil ikizkenar dik üçgen prizmaya benzemektedir.)
kime-nasıl-hangi fiyata yaptırabilirim.
bir projede kullanılacak bu parçalar.32 tane lazım
ağır olmayacak şekilde olan ahşap-tahta vs ya da içi boş sert plastikten yaptırmayı düşündüm.
ya da daha pratik bir çözüm yolu varsa tavsiyenize ihtiyacım var.
ama en genel itibariyle bu işi nereye kime yaptırabiliriz?
teşekkürler

s1305.hizliresim.com

 
marangozlar yapar herhalde


  • high hopes of the sozluk  (22.05.13 18:31:20) 
@high hopes of the sozluk
İstanbul Fatih te oturuyorum.kağıttan maketini yaptım 5 ayrı marangoza gittim bunun benzerini tahta-ahşap - balsa ağacı falan filan yapabilir misiniz dedim.hepsi yapamayız dedi.kafayı yiyecek gibi oldum esnaf ne kadar ezbere iş yapıyormuş meğer.belki de uğraşmak istememiştir diyeceğim ama boş boş oturuyorlardı dükkanda.neyse sonuçta çözüm çıkmadı marangozlardan.
eğer yapabileceğini düşündüğünüz bir marangoz varsa haber verirseniz sevinirim
  • arafa  (22.05.13 18:37:10) 
3d printerlar yapabilir belki, bilemedim.


  • not for sale  (22.05.13 18:39:24) 
marangozlar yapar, yapmaz olur mu hiç. işlerine gelmemiştir. git ölüm kalım meselesi de:)


  • the kene  (22.05.13 19:17:53) 
ahşap istersen yaparım. veya strofor istersen yaparım. kargo ile gönderirim.


  • ben smyrna  (22.05.13 19:38:53) 
not: kendi masamı kendim yapmışlığım var.


  • ben smyrna  (22.05.13 19:39:26) 
Bir marangoz tanıyorum hisarüstünde. Boğaziçi üniversitesinin yakınında. İsterseniz numarasını verebilirim. Onun yapabilceğine eminim


  • azeriturku  (22.05.13 20:31:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.