[]

hgs/kgs/ogs/ygs/amk

sevgili rampaların ustaları gözlerimin hastaları,

haftasonu ücretli otoban, köprü, gişe falan böyle acayip şeyler kullanma olasılığım var ama çokyüz yıldır kullanmadığım için hangi xys kullanılıyo', güncel durumu bilemiyorum. oyuncak ettiler iyice. bu durumda iki sorum var:

1- elimdeki kgs ile geçebilir miyim o yollardan? geçemezsem, ne yapmam ne almam edinmem lazım?

2- peki söz konusu kgs'nin içinde kaç para var nereden ne şekil öğrenebilirim gişede elimde patlamadan?


ar zederim!

 
kgs yok bitti mecbur hgs yada ogs alacaksın.

hgs den 30 dan yüksek hızla geçersen okuyor ama hız limitine uymadığın için aşırı hız cezası kesiliyor.

true story.
  • basond  (22.05.13 17:20:51 ~ 17:23:00) 
şu an ogs ve hgs kullanılıyor.
kgs ile hiç bir şekilde geçemiyorsun..

ogs ileride kaldırılıcak diyorlar. en yenisi hgs . sanırım en mantıklısı o bende hgs aldım. ama biraz yavaş geç . hızlı geçince okumuyor.
  • gloria  (22.05.13 17:21:47) 
teşekkür ediyor, bu işte parmağı olanların o parmaklarına söverken, yanıtlarınızı görüp artırıyorum:

peki elimdeki kgs kartında kaç para olduğunu nasıl öğreniyorum ve bunu herhangi bi' şekilde ogs falan alırken düşebiliyor muyum? yoksa doğrudan kartı büküp üstüne mi oturuyorum?
  • supercalifragilisticexpialidocious  (22.05.13 17:24:09) 
ogs alırsan içine yüklüyorlar sanırım ama SANIRIM.
nereden aldın kgs yi? bi aralar ziraat veriyordu ben shell den almıştım içinde para kalmadığı için üzerine düşmedim ama para varsada ogs ye geçiyorlar diye hatırlıyorum.

  • basond  (22.05.13 17:26:38) 
Mağara dan dün çıkmış beyler


  • kreider  (22.05.13 17:35:34) 
anadolu otobanı çamlıca gişelerindeki binada (varsa) kgs bakiyeni öğrenip aldığın hgs'ye aktarabilirsin.


  • mosakale  (22.05.13 17:37:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.