[]

istanbul'dan anamur'a (gazipaşa'dan) uçak ile gitmek (tarih ve bilet alma)

uçak bileti alma konusunda tam bir cahilim, ilk defa alacağım ve 30-40 liraya bilet alanları duyuyorum fakat ben bulamadım. bu bilet alımı ile ilgili de pek çok site var ama bana çok karışık geldi. en kullanışlısı, en ucuzu hangisidir?

bi de anamur'da yazlık var, sizce hangi tarihlerde gideyim? mümkünse eylül'de, eylül 23'e kadar gidip dönmeyi planlıyorum. sanırım bi tek pegasus uçuyor.

konuyu epey anlattım. her türlü fikir/öneriye ve (özellikle "şu saatlere bilet alma" gibisinden) her türlü uyarılara açığım.

 
gazipaşa'ya havalimanı açıldı, seferler başladı, oradan daha yakın diyorlar.


  • p shadow  (22.05.13 13:50:55) 
öncelikle anamur'a gidiş için istanbul-gazipaşa uçuşu alacaksınız. bu güzergahta çalışan tek şirket pegasus, yani flygps sitesine bakacaksınız. gidiş ve dönüş günleriniz özellikle hafta içine denk gelirse(salı-perşembe) fiyatlar daha uygun oluyor ve gidiş gece dönüş sabah saati de yine indirimli oluyor. firmanın kendi kampanyaları var buna göre fiyat aralıkları değişiyor. mesela ablamlar ayın 1'inde uçacak ve 7 sinde dönecekler kişi başı 200 tl civarı ücret ödüyorlar. ben 4'ünde uçaka ve 12 sinde döneceğim gidiş dönüş her şey dahil 180 tl ödüyorum.

bu arada gazipaşa'dan anamur'a belediyenin otobüs seferleri varmış, aldığımız duyuma göre...ablamlar gidince bu bilgiyi günceller, anamur'a transferin nasıl yapıldığını yazarım.
  • balik kraker  (22.05.13 13:57:52) 
İstanbul Gazipaşa seferleri haftada 9'a çıkarıldı bu arada. Gazipaşa havaalanından Anamura gidiş dönüş servis imkanı var 15 tl gibi cuzi bi ücret Havaalanından iner inmez servis kalkıyor .Servisle ilgili Kaş Turizm önceden telefonla rezervasyon yapılıyor bilginize. anamurkastur.com


  • muratdoktor  (11.07.13 14:51:21) 
Pegasusta su anda kampanya var Eylül ayı için internetten bilet alırsan ucuza gelecektir.


  • muratdoktor  (18.07.13 15:20:41) 
Artık Gazipaşa ve Anamur çok daha yakın.Atatürk Havalimanı'ndan Onur Air ve THY uçuşlara başladı haberiniz olsun.


  • muratdoktor  (04.07.14 19:00:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.