[]

adana veya mersinde pilates yapacak yer(erkekler için)?

sevgili yardımsever ekşi duyuru ailesi;tek çarem sizsiniz şu an.

adanada ya da mersinde erkekler için pilates kursu var mı merak ediyorum.özellikle mersinde çok araştırdım ama bütün spor salonları ya kadınlara ders veriyor ya da talep olmadığı için kurs açmıyorlar.adana yı pek bilmiyorum eğer bildiğiniz(veya gittiğiniz)bi yer varsa lütfen söyleyin.acilen ağrılarımdan kurtulmam lazım.

bu arada hiç bilmeden evde cd alıp çalışmak tehlikeli olabilir diye duydum.bu yüzden spor salonuna 1-2 ay olsa bile gitmek istiyorum.
sağolun!

 
"öncelikle allem yareppim ya pilates heuehu" ya da "ebru şallı" falan diyip sizi yıldırmaya çalışanlara aldırmayın. insanlar pilates diyince şöyle düşünüyolar (ben de bilmeden önce böyle düşünüyordum)
"genelde kadınların ve kızların yaptığı, zengin sporudur pilates."
ne tarihini biliyolar ne de ne işe yaradığını. (ben de bilmiyordum bak kendimi de katıyorum) ama açtım öğrendim nedir ne değildir, diğer şeylerden farkı nedir. bunun için bi kursa gitmeni tavsiye etmem parana yazık. zaten pilatesin en büyük özelliği de herkesin evinde yapabileceği bi spor olmasıdır. ayrıca sporun erkeği, dişisi, gay i, lezbiyeni olmaz. mail adresini yazarsan sana süper bi kaynak yollayabilirim şimdiden kolay gelsin, kimsenin dediğini takma aç oku istiyosan yap.
  • rentts1  (22.02.09 11:20:29) 
pilatesi bir askerin bulduğunu biliyorlar mı acaba?:))ben de bilmeden öyle düşünüyordum ama boyun bel ağrılarından kurtulmak(ve de dik durmak)için en iyi yolun pilates olduğunu öğrendim.bazı şehirlerin fizik tedavi merkezlerinde bile var.


  • böhü  (22.02.09 14:10:53 ~ 14:13:29) 
@rentts o süper kaynağı bana da yollayabilir misin? eve tıkılıp kaldım ve ölüyorum sırt ağrılarından.

tarantinoesque01 (at) yahoo (nokta) com (nokta) tr
  • tarantinoesque  (23.02.09 01:51:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.