[]

Sabah Gazetesi DVD seti

Sabah Gazetesi DVD seti veriyormus kuponla 20 tane film falan kac kupon bilmiyorum ama filmler saglam filmler Yurrtaş Kane, Üç renk serisi, Luc Bessen koleksiyonu falan iyi şeyler var. Bu filmlerin %90 ı saga dan cıkma türkiye'de sabahın verdikleride saga nınkilerin aynısı mı olur acaba? altyazı kamera arkası falan bakımından. Kısaca o kuponları biriktirmeye değer mi sizce?

Ayrıntı;
kultur.sabah.com.tr

 
59 kupondu sanırsam.


  • rectoa  (22.02.09 00:56:29) 
sabah ise dikkat etmek, tüm listeye bakmak gerek...

2 ay kupon biriktirip:

"namaz öğreniyorum 2"
"hac yolu"
"hz. ömer'in hayatı (director's cut)"

...falan sahibi olursan dokunabilir...
  • si murg  (22.02.09 01:57:21) 
vanilya settir muhtemelen. saga'nin cikardigi dvdlerin genelde iki versiyonu oluyor, ucuz olan seri hemen hemen bomboş ekstra içerik yönünden.

dvd telifi saga'da olduguna göre içerikler bir şekilde aynı olmalı. Belki sabah kendi imkanları ile çoğaltmış olabilir, maliyetten kısmak için. Belki de saga'nın elindeki stoklar üzerinden anlaşılmıştır.

Ancak bir şekilde maliyeti düşürecek bir unsur vardır. Şahsen ben arşivime koymazdım sırf ucuz diye.

Aynı mantıkla düşünüürsen yüksek kaliteli riplerini download et, onlar bedava.
  • rygard  (22.02.09 04:16:24 ~ 04:16:56) 
vanilya baskıları verirler galiba. taraf ile verdikleri dvdler vanilya baskılardı.


  • tirt star  (22.02.09 10:43:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.