[]

Bu saat orijinal midir?

Kardeşime hediye alacağım ancak satıcı pek güven vermedi. Ürün yorumlarında birkaç kişi olumsuz oy vermiş. Ne dersiniz? Replika olabilir mi?
(n11'in anasayfasında çıkıyor bu ürün)

www.n11.com

 
orjinal derken neyi kastediyorsunuz? casio o kadar iyi bi marka değil ki. eski bi model, o yüzden fiyatı düşmüş.


bunu gidip 250 ye alınca "orjinali"ni almış olmayacaksınız. yine aynı saat ama kazık yemiş olacaksınız.
  • mustafa34  (22.05.13 01:27:42 ~ 01:29:05) 
abi nasıl bir ülkeyiz böyle ya. altı üstü saat alıyorsun arkadaş? daha kaç lira olması lazım? adam dandik bi markanın 150 lira veriyor daha da az geliyor. casio saatin replikası mı olur allah aşkına. diyelim ki saati aynen kopyaladılar garanti belgesini mi kopyalamayacaklar alskjaslkfj


  • mustafa34  (22.05.13 01:36:31) 
n11 doğuş grubunun firması, replika satacağını sanmam. eski kasadır, stoktur, fiyatı indirebilirler.


  • bendegonderdim  (22.05.13 01:38:39) 
n11'in kendisi satmıyor bildiğim kadarıyla ürünleri. SanalPazar, GittiGidiyor gibi bir sistem var, satıcılar n11 aracılığıyla satıyorlar @bendegonderdim.

Tabi ne olursa olsun, mesafeli satış sözleşmesi gereği 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade edilebilir. Perakende sitesi olması şart değil bunun uygulanması için. Açık artırma sitelerinde de geçerli.
  • ahmetcan44  (22.05.13 06:15:14) 
Urunde problem yok muhtemelen. Bu seri indirime girdi. Casio kotu bir marka da degil, G-shock ve ProTrek serisine hayranim ozellikle.

Bir problem cikarsa da iade edebilirsin, musteri hizmetleri yardimci oluyor. Ancak urunu satan n11 degil, baska firma. n11 sadece araci. Fiyatin dusuk olmasinin sebeplerinden biri de bazen n11'in kendisi de indirim yapiyor (saticidan ayri).
  • x daemon  (22.05.13 10:59:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.