[]

Cok Zayif Kadin/Erkek mi Normal Kiloda Kadin/Erkek mi?

Gecenlerde televizyonda Cagla Sikel'e denk geldik,erkek kardesim 'bu kadini nasil guzel buluyorlar anlamiyorum,cok zayif bana cok itici geliyor,kadin dedigin bu kadar zayif olmamali' demisti.Bugun de babam benzer bir seyi soyledi.

Erkeklerin cogu zayif kadinlardan hoslanir diye bilirdim (topluma dayatilan guzellik algisindan dolayi belki de)ki fashion tv'deki mankenlerin hemen hepsi bana gore de fazla zayif ve aklimdaki guzellik algisindan cok uzakta.

Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?Kadin dedigin fashion tv'deki mankenler gibi cok zayif mi olmali yoksa normal kiloda olan bir kadin (balik etli degil sozunu ettigim) mi size daha cekici gelir?


Ayni sey kadinlar icin de gecerli.Cok kasli bir erkek mi size cekici gelir (bazen urkutucu duran adamlardan soz ediyorum) yoksa zayif bir erkek mi?

Elbette birini cok sevince gorunus bir sureden sonra fazla onem tasimiyor ama kafanizdaki guzellik algisinda kilonun rolunun ne oldugunu merak ettim.

Edit:Ben balik etli,kilolu erkek/kadin seviyorum derseniz onu da belirtebilirsiniz tabii.

 
Normal kadın


  • sormayın bana sen o musun diye  (21.05.13 20:44:11) 
balık etli / normal arası kadın.


  • repins  (21.05.13 20:48:35) 
kadın bütün olarak sevilir.

bu soru da her ay soruluyor nedense...
  • ermanen  (21.05.13 20:50:24) 
slim fit erkek pek hoştur. şişmiş kaslardan hiç hoşlanmıyorum ben şahsen.


  • styx  (21.05.13 20:50:32) 
Butun olarak sevilir,bunun farkindayim,notunu da dustum zaten.

Ben aklinizdaki fiziksel guzellik algisini merak ettim.
  • fraise  (21.05.13 20:59:31) 
erkekte pek zayıf sevmem, kaslı erkeklerin sayısı da o kadar fazla değil günümüzde açıkcası. yapılı erkeklerin daha iyi göründüğünü düşünüyorum. kadınlara gelirsek de özellikle fashion tvdekiler gibi olmaya kasmıyorsa o kadını da yargılamamak gerekiyor ve belli bir boyun üstünde bir kadın misal çağla şikel boyunda bir kadın normal kiloda çok iri görünür aynı o voleybolcular gibi. normaldir ama iri durur. zarif olması için uzun kadınların biraz daha zayıf olması gerekiyor bence. ama kemikten kırılmak da demiyorum. güzel zayıflar da var. normal kilodaki kadınlardan da bir farkı yok bence. fiziği güzelse kilosuna göre güzeldir. çağla şikelin kemik yapısı onu biraz öyle çirkin yapan özge ulusoy da çok zayıf ama çağla gibi durmuyor. daha zarif duruyor.


  • kirazıseviyorum  (21.05.13 21:06:40) 
kadın dediğin az ele gelecek. ama az gelecek, çok değil.


  • Sherlock Holmes  (21.05.13 21:09:21 ~ 21:09:45) 
zayıf kadın. erkekten anlamam.


  • tetebangura  (21.05.13 21:33:34) 
harbiden bunun matematiği olduğunu mu sanıyorsunuz ? "at gibi" tabirinin hakkını veren de var, gerçekten zayıf olması gereken de var. eğer öyle bir standart olsaydı bütün kadınlar o kiloya hücum ederdi.


  • zazazaraeta  (21.05.13 21:43:05) 
cok zayif insan hic cekici gelmiyor bana.


  • chavezding  (21.05.13 22:28:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.