[]

Bütün kedi severler bir baksın lütfen

arkadaşlar öncelikle lütfen şu 2 duyuruyu okuyun durumun benim açımdan ne kadar sıradışı olduğunu anlamanız için. her türlü fikre ihtiyacım var;

(git: 572322) (git: 600959)

işte ben bugün bu kedinin yavrusunu buldum. daha doğrusu annem bulmuş. açlıktan ağlıyormuş komşunun tabiriyle. yakın çevredeki bir evin çatısında bulmuşlar. çok küçük ama saldırgan. komşunun kızının parmağını ısırmış. bir kutuya koydum ama tırmanıp kaçmaya çalışıyor. çok korkuyor. süt verdim ama çok az içti.
yavru kedilerle ilgili hiç deneyimim yok. benim tek bildiğim sokak kedilerini beslemek. şimdi bu işten anlayan tecrübeli arkadaşlar nasıl davranmam neler yapmam gerektiği konusunda fikir verirlerse çok sevineceğim. teşekkürler şimdiden.

 
sutu sulu verin oncelikle.

yiyebiliyorsa yavrular icin uygun olan kati gidalardan da verin.

evdeyse o size zamanla alisir zaten. nerede ki?

basiniz sagolsun ayrica. cok uzucu.
  • elxa  (21.05.13 21:12:09) 
sütü küçük bir biberonla içir biz öyle yapmıştık sokakta bulduğuumuz yavruya tabakla koyduk içemedi biberonla lıkır lıkır içti bitirdi ;)


  • benkoşarımaşaalara  (21.05.13 22:42:43) 
eğer tabaktan içebiliyorsa tabaktan içmeye devam edebilir.
süt kedilerde ishale sebep olabiliyor bazen tuvaletine de dikkat edin, yetişkin kedilere süt verirken bile sulandırıp veriyoruz. su kaybı olmaması yavru kediler için önemli, su tüketimine de dikkat edin bu açıdan.
tavsiye edilen bazı bebek mamaları var yavru kedilerde de kullanılabilen bir veterinere danışırsanız marka önerebilir sütle karıştırıp içirebilirsiniz veya yavru çok küçükse anne sütüne karşılık gelebilecek tozlar var onlardan alabilirsiniz yine sütle karıştırıp içirebilirsiniz.
özellikle yavrular üstlerine giderseniz ürküp kaçarlar onun yaklaşmasını bekleyin. sizi tanımak için kendisi adım atacaktır zaten, üstelemediğinizde ve onun adım atmasını beklediğinizde size daha çabuk güvenmeye başlar.
  • hat trick akrep  (22.05.13 22:54:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.