[]

Garip Bi Durum

Anlatacağım durum sizlere saçma gelebilir ama belki bi açıklaması vardır diye düşünüyorum.Normal günlük yaşantımda bazen gün boyu bazen ise saniyelik olan bi olağan üstü duygu mu denir yoksa gerçekten bi problemim mi var bilemiyorum.O an yaptığım şey veya izlediğim,baktığım, şey,yarı gerçek,yarı rüya,yada hayal gibi geliyor.O an bana mesela bu gün bir büyüğümün,başka bir büyüğüme bağırdığını gördüm.Onun gerçek ve o saniyeyi,yaşadığımı bile bile gerçek olamaması duygusu içerisine giriyorum.Kendimi silkeleyip normal yaşantıma devam ediyorum fakat cidden bazen yaptığım işi bile unutturacak derecede durum garipleşiyor. Belkide tam anlatamıyorum derdimi fakat bu kadarını ifade edebiliyorum. Şizofrenlik başlangıcı olabilir mi? Çünkü çoğu zaman başka bir enteresan durum bu düşüncenin olabileceğini düşündürüyor.Kendi kendime yalnızken veya yanımda biri olsun, kendi kendime konuşuyorum fakat karşıda bir varlık varmış gibi değil motive edercesine konuşuyorum farkında olarak şöyle örnek verebilirim ''Onlar için elimden geleni yapıyorum fakat yaranamıyorum daha ne yapayım Allahım ama kaybederlerse onlar kaybeder aman boş ver'' gibi kusura bakmayın yazı bayağı uzun oldu ama bunu çevremde kime anlattıysam deli damgası yedim.Sizlerin belki bana yardımcı olabileceğinizi düşünerek sizlere içimi açtım iyi günler.




 
Bence bunu birilerine anlatmak için özellikle çaba harcamana gerek yok. Bu aslında ekstrem bir durum değil. Bu sana ait bir özellik. Bu kadar önemsediğin sürece gitmez ve takıldığınla kalırsın. Bununla barışmalı ve onu önemsememelisin. Herkese olur; özellikle ergenlikte, uyuşturucu kullanımında, çok yalnız kalınan, manen destekçinin olmadığı zamanlarda, yorgun/bitkin dönemlerde filan daha şiddetli hissedersin. Şizofreniyle bir ilgisi yok. Kendini bu hislerinle sev ve altında deli damgalık bir şey arama. Büyütmeye gerek yok.


  • pandispanya  (21.05.13 20:10:59 ~ 20:12:35) 
Ben de yapıyorum onu " malsın ya malsın " diyorum " lan rahat ol kasma ya en fazla ne olabilir " diyorum. bi de sesli söylüyorum yoldan geçenler felan bakıyor. Dert etme boş yere olur öyle. Bi de az uyuyon heralde çok uyu.


  • vakamijin  (21.05.13 20:11:53) 
Az uyuduğum doğrudur.Dedim acaba cidden bi durum falan mı var diye merak etttim .


  • caner555  (21.05.13 20:14:38) 
tatile çık. bi 10 gün kafayı güzelce dinlendir. 1 yıl rahat edersin. Bi durum yok uyu, güzelce dinlen geçer.


  • vakamijin  (21.05.13 20:19:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.