[]

istanbulda ogrenci nerede kalir

1.Herkese merhaba daha öncede buna benzer bir duyuru açmıştim. Ben istanbul uni. Arkadaşım bilgi uni. Kazandığını varsayarak ev bakıyoruz fakat beyoğlu civarındaki evler ya dökülüyor ya çok pahalı. Benim avcılar kampusü olma ihtimalide var. Sizce iki öğrenci 1600 tl limitini aşmadan(toplam kira) nerede oturabilir.

2.küçükcekmecedeki ağaoğlu mytowerland tarzı evlerde oturacak olsak her gün santralistanbul kampusü yolu cekilirmi veya değer mi?

3.akşam çıkmalarinda evin k.çekmecede olması çok sorun yaratrmi

Şimdiden teşekkürler.

 
1600 tl oldukça iyi bir fiyat. hatta çok çok iyi bir fiyat öğrenci için. tavsiye veremem şurada kalın diye çünkü istanbul üni.nin ulaşım durumu bilmiyorum ancak en büyük tavsiyem okula çok uzak olmaması. çünkü 1 gider 2 gidersiniz sonra okula ayda yılda bir uğrarsınız. uzak bi yer tutup gidip geliriz diye düşünmeyin. öyle olmuyor


  • ack3000  (21.05.13 18:57:40) 
şuna bir bakın isterseniz: www.eksiduyuru.com


  • vejeteryanvampir  (21.05.13 18:57:46) 
fener de balat da unesco tarafından restore edilmiş evler var . burdan istanbul uni laleli- beyazıd kampüsü vasıta ile 30 dk .
santral istanbul taksiyle 15 dk
taksim 5-10 dk
avcılara metrobüs var hem ayvansaraydan.
1600 kira limiti ile heryerde düzgün ev bulunur ayrıca. cihangirde de bulabilirsiniz beşiktaşta da
k. çekmece varoş olması merkeze uzak olması gibi handikapları ile 1600 kira limitli öğrenciler için uygunsuz 600 lira bütçeli öğrenciysniz uygun.
  • tık tık tık  (21.05.13 19:02:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.