[]

EVS-AGH Ocak veya Şubat ayında başlar mı?

Soru başlıktaki gibi, evs yapmak istiyorum 6-7 aylık. Yalnız ocak veya şubatta başlamak istiyorum. Yazın başlayan projeler gibi çok sayıda proje olur mu yoksa az sayıda proje mi olur?




 
şu an yayında olan ocakta başlayacak bir çok program var mesela. ocak ya da şubatı beklemene gerek yok.

www.youthnetworks.eu
  • gallipoli  (21.05.13 17:02:50) 
Teşekkürler. Peki ekşisözlükteki evs başlığı hariç; bana rehber olacak, nasıl proje seçilir neler yapmak gerekir vs tarzında yardımcı olabilecek bir website veya blog var mı?


  • mr vodka  (21.05.13 17:13:10) 
youthnetworks te başlama tarihleri yazar ama evs database te yazmaz.direkt olarak iletişime geçip sorman lazım proje ne zaman başlıyor diye.bence sözlüklerde ve ekşiduyurudan bak,birde gençtur gibi yerleirn internet sitelerini incele.


  • yol  (21.05.13 17:39:54) 
Evet olur, ben projeme şubat ayında başladım. Şöyle yapabilirsin, tüm işlemlerini halledersin sadece gitmen kalır. Onu da imkanın varsa ocak - şubat aylarına gelecek şekilde ayarlarsın. Mesela vizen, proje kabulün filan herşey aralık ayı gibi bitti diyelim, sen ufak bir bahane bulup ocak ayına bilet alır o zaman gidersin, projene o zaman başlamış olursun.

Proje sayısını bilmiyorum, araştırman lazım ancak 6 - 7 aylık orta uzunlukta kabul edilen proje bulma imkanın bence az. Gördüğüm kadarıyla pek çok proje 12 aylık. Zaten ben şu zamanda gideyim, uzunluğu da istediğim gibi olsun düşüncesi biraz zor, proje bulmak biraz meşakkatli bir süreç.

Kolay gelsin :)
  • burka  (21.05.13 18:16:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.