[]

arkadaşlık ilişkileri

arkadaşlarımın hatrını genelde ben sorarım, nasılsın napıyorsun derim, beğenebileceği bir haber şarkı fikir iş olduğunda bunu onlarla paylaşırım fakat bunları yapmadığımda bizden koptun, bizden sıkıldın mı, başkalarıyla mı görüşüyorsun gibi tepkiler alıyorum.Yaptıklarım bir beklenti ya da fayda üzerine kurulu şeyler değil fakat ortada karşılıklı bir paylaşım da olması gerekmiyor mu ? siz ne düşünürsünüz başınız böyle şeyler geliyor mu ?




 
geliyo. ben artık açık açık sölüyorum. insanlar beni aradığı müddete onları arıyorum. sen beni aramıyosun, ben de artık seni aramıyorum diyorum.

geçenlerde bi arkım dedi ki "yaaa işte sen arardın bizi ctesi akşamları gelirdin yanımıza, bişi mi oldu?" yooo dedim bişi olmadı. ben aramıyorum madem sen arasaydın? çok mu zor? kntrn mü yok? çağrıı bırak ben arıyım yani. bunu söleyen de 10 küsür senelik arkım hee yanlış anlaşılma olmasın. ben bunu söledikten sonra beni aramaya, whatsapptan falan yazmaya başladı.

velhasıl söyle arkadaş. azıcık da siz beni arayıp sorun de. bundan utanıcak gocunacak bir şey yok. arkadaşlık tek taraflı bi ilişki değil. 2 tarafın da arayıp sorması lazım.
  • esek sipasi  (21.05.13 15:14:56) 
En az senin paylaşımların kadar iletişime geçmiyorsa onlar da, bir şey demeye hakları yok.

Bu işler karşılıklı. Arkadaşım var ki hemen her gün konuşurum (çok az), ama çok samimi olup aylarca görüşmediğimizde hemen hiç konuşmayıp, memlekete gittiğimde her gün görüştüğüm arkadaşlarım da var. Dediğim gibi, çift taraflı gelişen bir olay bu. Bir taraf yakın davranır öteki bişey paylaşmazsa diğeri de uzaklaşmaya başlar.
  • long live rock n roll  (21.05.13 16:33:29) 
sana tamamen katılıyorum.
bizden koptun falan tarzı yorumlar yapan arkadaşlar ile görüşmüyorum.
pezevenk çıkıyolar genelde.
  • Caaannn  (21.05.13 16:49:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.