[]

Iphone Rehberinin Uçması

Merhabalar,

Elektronik cihazlara temelsiz aşırı güven duyduuğumdan backup müessesesini adam gibi kullanmayan birisiyim.

Evren de ders almam adına Pazar günü Iphone 4 cihazımdaki tüm rehberi uçurdu.

Itunes üzerinden Ağustos 2012 tarihli bir backup buldum. Restore edince rehber geri geldi amma telefon komple zaman yolculuğuna geçip son 9 ayı yaşanmamış saydı. Resimler mesajlar vs herşey gitti son 9 aya ait.

Hem rehberi, hem son 9 ayı kurtarabileceğim çözüm yolu konusunda yardımcı olacaklara ananeme özel dualar ettireceğim (benimkilerde bir sakatlık olabilir)

 
iTools ile yedeğin içinden sadece rehberi alabilirsin. Daha sonra o dosyayı nasıl telefona tekrar atacağını internette rahatça bulursun. Son haline döndürme konusunu bilemiyorum. Eğer yedek almadıysan ve icloud senkronu yoksa zor sanki.


  • onexey  (21.05.13 09:22:13) 
bu da sana ders olsun, haftalık senkronize edersin artık. :)


  • eksi was here  (21.05.13 10:44:51) 
iphone'da icloud gibi bi nimet varken niye kullanmıyorsun hocam? telefonu prize taktığında wifi'a bağlıysa otomatik yedek alıyor zaten.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (21.05.13 12:17:49) 
arkadaşlar backup yapmama eşşekliği tamamen bana ait :) bana enkazı nasıl kaldıracağım hakkında yardımcı olsanız çok makbule geçer

@onexey itools güzel bir program artık kullanacağım ama silinmiş datayı bulma konusunda faydası yok malesef.

normal harddisklerde kullanılan data recorevy programlarının iphone için olanı yok mudur? easeus vs gibi?
  • murdock  (22.05.13 13:34:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.