[]

turk havayollarini tercih eden kafami

acilen bilet almam gerekti. ucuza bilet nerde vardir. gittim turizm acentasina bana gidis donus bilet aldilar. parasini da verdim. iyi eyvallah da yanlislik bir ay sonrasina almisim donus biletini. simdi rezervasyonumu degistirmek istiyorum ama "Kontrol etmek istediğiniz rezervasyon kaydınız görüntülenememektedir. Lütfen iletişim formunu kullanarak bizimle irtibata geçiniz. Konuyla ilgili bilgi en kısa sürede tarafınıza bildirilecektir."

iletisim formu doldurayim diye tikliyorum. yok oyle birsey git merkezi ara diyor. sikicem...neyse bir yardim edin.

soru1= bu olay hep mi boyle yoksa grev yuzunden mi sacmaliyorlar ?
soru2= bu bilet ic hatlar degil dis hatlar bileti. ben bunu kesin gittim cakal bir acentadan aldim. bu acenta da miles bilmem ne sistemini kullanarak ucuza bilet aldi kesin. simdi ben bu bileti degistirebilir miyim ? tarihini one cekebilir miyim yoksa thy denen cok global olusum olmaz biz yapamyiz oyle birsey der mi ? cunku gecen yaz bu olayin cok benzeri basima gelmisti yeni bilet almak zorunda kalmistim.

 
eger milli bilet alindiysa bir ay icerisinde baska bir gune degistirebiliyorsun sanirim. ama cezasi var. bizden 20euro istemislerdi. bu fiyat sabit mi yoksa biletin belli bir orani mi emin degilim. eger milli bilet degilse biletin durumuna gore yine ceza odeyerek yada bedelsiz degisiklik yapabilirsin.

ps: ben burda thy ile ilgili bir sorun goremedim. yanlis tarihe bilet alan sensin. thy nin sitesini kullanmayim acentadan alan da sensin. rezervasyonun gozukmemesinin de yine acentanin yedigi bir boktan dolayi oldugunu dusunuyorum.
  • crucio  (21.05.13 04:34:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.