[]

Kamptayım dedim :(

Ankara'ya eski sevgilimin yanına koştum :( Niye böylesi bir yalan attım hiç bilmiyorum, eski sevgilinin yanına giderken sevgiliye söyleme çilesi bir yorgunluk bir gaflet bir kontrpiye hallerine soktu beni, pazar günü aldığım çadırı düşünerek ben kampa gidiyorum dedim. 3 gün kamptayım sanıyor, eski sevgilimle de görüşmek istemiyorum şimdi, vicdanen geriliyorum. Ben bu geri dönüşü olmayanımsı yoldan nasıl geri dönerim? Ne yapar, ne ederim?

*Şu an korkudan telefonum kapalı, sarjı bitmiş diyip, sabah arayıp, yol boyunca uyudum mevzularına giricem :(
*Dürüst olamam (gerekli cesaret yok, alıcağım reaksiyonun altından kalkamam)
*Eski sevgili ile ortak bir düğüne gidilecek, aldatma, hoplatma, zıplatma halleri yok.


"paramı çaldırdım, dönmek zorunda kaldım" desem?

gerçekten gidip kamp yapsam, dönsem? ankara'da nerede kamp yapılır?

 
her yalanin bir omru vardir uzgunum ama ates seni cagiriyor. ayrica vicdanini rahatlatmak icin soruyorum, aynisi sana yapilsa ne hissederdin?

cok ayip.
  • emfuzi  (21.05.13 00:34:56) 
erkek ol söyle amına koyim gerekli cesaret yok,alacağımm reaksiyonun altından kalkamam ne. madem bi bok yedin düzelt kardeş


  • GibsonRules  (21.05.13 00:36:49) 
senin gibi ateyist olmaz olsun.


  • mustafa34  (21.05.13 00:37:36) 
O yalanların hiç birini kadınlar yutmuyor bu arada, haberin olsun.
Şarjı bitmişmiş.

  • buff  (21.05.13 00:37:39) 
O yalan bir sekilde aciga cikar,bunu biliyorsunuz degil mi?Niye boyle bir sey yapma geregi duydunuz ki?

Yarin sabah yanina gidin duzgunce ne olup bittigini anlatin,hatta o dugune de gitmeyin.
  • fraise  (21.05.13 00:38:36) 
ad hominem atışmalardan sakınalım biraz, dürüst bir insanım fakat bir anlık psikoloji her nasılsa bunları bana dedirtti.

yine de böylesi bir durumda dürüst olup, durumu ona açıklayamam. açıklanıcak bir tarafı da yok, ya x aradı dedi düğün müğün, ben de sana diyemedim, pazar da çadır almıştım, kampa gidicem diye salladım, altından da kalkamadım, arayıp bir söyliyeyim dedim, naber? olmaz yani.
  • ateyist_  (21.05.13 00:40:18 ~ 00:57:19) 
inşallah eski sevgilin facebook ta seni oynarken çekilmiş bir fotografta etiketlesin. amin.


  • derz dolgusu  (21.05.13 00:46:14) 
ben olsam direk düğüne kaçardım yedim madem bi boku diye düşünürdüm. Hem öyle abartılacak bir şeyde değil alt tarafı yalan söyledin ve düğüne gittin aldatma yoksa sorun olmaz.


  • Thunderbirds  (21.05.13 00:52:55) 
çamlıdere'de var, güzel memleket.


  • geven kafa  (21.05.13 00:53:39) 
kampa git.


  • ermanen  (21.05.13 00:57:48) 
kamptaymışsın işte.


  • kediebesi  (21.05.13 01:27:06) 
gerçekten kamp yapma gibi bir imkanım yok ama arkadaşlar, saat 1:30 ve hala destekli bir senaryo yok ortalarda :(


  • ateyist_  (21.05.13 01:30:50) 
şarjım bitti
görmemişim
uyumuşum

bu yalanlar açık açık ben bir halt karıştırdım da şu an sana yalan sallıyorum demek. açık açık itiraf etsen o kadar dikkat çekmez öyle diyeyim sen anla. duramadım moralim bozuldu de, kalamadım de, üstüme gelme çok sıkkınım de. bir daha böyle bir şey yapmayacaksan ve hayatındaki insanı seviyorsan doğruyu söyleme. ama ben şereften yoksunum bir daha da yaparım beş defa da diyorsan bırak kızcağızı gitsin. doğruyu söylemek çok mantıklı geliyor herkese ama böyle bir durumda o seni bir daha affetmez, affetse de eskisi gibi olmazsınız. ona da travma yaşatma eğer onu mutlu edeceksen tabii. başka türlüyse lütfen gerçekleri söyle.
  • kirazıseviyorum  (21.05.13 02:00:32) 
"kuzenim gitmiş .s" de en güzeli dee yahu eski sevgili gel düğün deyince elinde tuzla niye koşuyorsun ben orasını anlamadım. yani burasını irdelemek gerek bence esas, hayır şu eski sevgiliyle arkadaş/görüşme olayını zaten hiç anlamlandıramamışımdır. bence sevgiline birazcık değer veriyorsan git doğruyu söyle yargısını kararını ona bırak, evet dürüst olmak zor meziyet ve herkes her şeyi yapmakta özgür sonuçlarına katlanmak şartıyla sen de niyet etmiş ve taa oraya kadar gitmişsin bile sevgiline söyle her şeyi sonra da yaptığının ederini yaşa.
bu alemin tek salağı ben miyim diye düşünüyorum bu tip duyurularda yani 6-7 sene öncenin hani hatta şu an olsa belki sorun olmayacak şeylerini bile bilmeye hakkı var diye sevgilime anlatan biriyim, ilginç.

  • lunedor  (21.05.13 08:43:18) 
eski sevgiline bi yalan söyle (birisi hastalanmış, gelemiyorum vs), ya da direkt doğruyu söyle (ya ben düşündüm de çok saçma olucak seninle görüşmem, kusura bakma); sonra ya gerçekten kamp yap, ya tek gece bi otelde pansiyonda kal; sonra da ne bir daha sevgiline yalan söyle ne de bir daha eski sevgilinle görüş. sonuç olarak o düğüne gitme ve kendi sevgiline yalan söyleme.


  • pandispanya  (21.05.13 10:35:47 ~ 10:36:18) 
yalan söyleyip sonra da yalanı rasyonelize etmek için gerçekten kampa gitmek?? :) Allah akıl fikir versin. şimdi bu yalanların hiç birisini yemiyor kadınlar öncelikle. bi de yalan söyleme gerekçen çok saçma. ama erkek beyni malum, 3 cümle fazladan açıklama yapmamak için "yalan söyle geç"stratejisine giriyor. ancak daha acı olan bir durum var ki, sonrasında şöyle bir döngüye giriliyor; yalan söyle geç-sonra yalan söylediğini unutup pot kır-sonra kız bunu farketsin kavga çıksın-güvenini kaybet-gönlünü almak için dil dök.. ve bu döngü n kez tekrar ettiğinde nur topu gibi bir ayrılık gelsin. halbuki çıkış yolu sadece uzun cümle kurmak istememendi.. daha mı az uğraşmış oldun şimdi?


  • triacilgliserol  (21.05.13 11:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.