[]

erkeklere soru

yazın bronzlaşmalı mı bronzlaşmamalı mı?
bronzlaşırsak bikini izi olmalı mı olmamalı mı?
yaz temalı aklınıza gelen seksi neler var? (misal üstsüz güneşlenmek, vs.)

not: geyiğine soruyorum biraz:)

 
bikini izi olmamalı. her yer aynı renk olsa yeter. bir de ufak poposu olmayanlar bikini giymese :/


  • seljax  (20.05.13 23:40:57) 
Hafif tenlenmeli, ama Eda Taşpınar modunda bronzlaştığınızda romen çingenelere benziyorsunuz. Yani birçoğunuz. Seni tenzih ederim :)

Cüretkâr bikinilerle kullandığınız pareolar harika görünebiliyor. aklıma geldikçe yazayım en iyisi
  • Gkcn  (20.05.13 23:43:03) 
beyaz ten fetişiyim ve bronzlaşmaya karşıyım
beyaz tenliysen şalvarla yüz + açıkta kalan yerlerine 123456 faktörlü güneş koruyucu falan sür

  • Fakin idiyıts  (20.05.13 23:43:11) 
arap bacı olmamalı.
iz olmamalı, ütüde de çift iz olmamalı.
son soruyu anlamadım.
  • lejant  (20.05.13 23:43:56) 
ustsuz guneslenmek demiske. :) eski bi oylesine kiz arkadasimla denize gitmistik, tabii rahat gunesleneyim diye straplez seklinde olan bikinilerdn giymisti. guneslendik falan, denize giricez artik. ben kiz arkadasimi kucagima alip denize bi atladim, ikimizin de gozune su kactigi icin ilk basta ayikamadik, ben daha erken actim gozlerimi. hatunun suyun uzerinde, ustunden bikini siyrilmis straplez ve guneslenirken iplerinin gevsek oldugu icin, kizin gogusleri oldugu gibi disardaydi ve sahile bakiyordu. yanilmiyorsam birkac dk kaldi oyle biz fark edene kadar. :)bu arada fuckbuddy gibi biseydi.

ayrica konuya donecek olursak, bronzlasmis tendeki bikini izi kimi kadinlarda cekici oluyor bence. kimilerinde de cok igrenc duruyor.
  • emfuzi  (20.05.13 23:44:39) 
Kesinlikle bikini izi olmamalı.


  • charlesbukowskiineksi  (20.05.13 23:50:19) 
Er kişi olarak cevap veriyorum:

-Bronzlaşmamalı
-Bronzlaşırsa bikini izi olmamalı
  • bonzo  (21.05.13 00:04:03) 
kadınına göre değişir. bazıları bronzlaşınca çingene oluyor bildiğin.


  • secilmis uye  (21.05.13 00:16:23) 
bitter çikolata kıvamında olmamalı, saç rengi turuncu ise asla bronzlaşmamalı beyaz ten ve turuncu saç seksiliğin dibidir, bronzlaşılacak ise iz kalmamalıdır.


  • haydarii  (21.05.13 00:32:27) 
bronzlaşmak kadar cilde zararlı bir şey yok. kansere kadar yolu var. etmeyin bunu kendinize. güneşten aldığınız vitamini zaten on beş dakika gün ışığı giren bir yerden de alıyorsunuz.


  • microfiction  (21.05.13 00:40:28) 
ben bikini izini severim ayıbtır söylemesi.

ayrıca şu olay da seksi bence oldukça;

hazalyilmaz.com
  • ahmet kaya şarkısı  (21.05.13 01:24:39 ~ 01:25:18) 
En fazla 1 veya 2 ton bronzlaşmalısın çok fazla bronzlaştığınızda ya çingen yada suratta tüp patlamış gibi görünüyor kızlar genelde. Eğer bronzlaşılacaksa mutlaka flu bir bikini izi çıkmalı seksiliğe +1000 points katıyor :)
He tabii bana sorarsan hatun dediğin süt gibi olmalı :)

  • blacKk  (21.05.13 02:01:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.