[]

Regal Raptor vs Kanuni-Hyosung DV 250

Motor alıcam da hangisini alayım birde Kymco Venox var. İlk motorum olacak. Şekil itibari ile Raptor beni aldı götürdü ancak hiç anlamıyorum motordan..

0-2. el nasıl olur Regal için çok sıkıntılı diyorlar ancak bugün bindim ilk kez ve çok hoşuma gitti. Diğerlerini kullanma şansım olmadı. Yardımcı olmanızı bekliyorum..

Daha iyi tavsiyelere açığım.

 
hyosung gv 250 kullanıyorum yaklaşık bi' senedir. motor alacağım zaman epey bi' araştırmıştım. 250cc lik chopper/cruiser'lar içinde en çok tavsiye edilen hyosungdu ben baktığımda fiyat/performans açısından. kymco'nun iyi olduğunu biliyorum, açıkçası bahsettiğin 3 motordan görüntüsü en hoşuma gideni de kymco ama biraz daha pahalı yanılmıyorsam diğer ikisine göre. regal çin malı her şeyde olduğu gibi motorda da kalitesine şüpheyle yaklaşılıyor. hiç sorun çıkarmayabilir ama keyfini de kaçırabilir. öte yandan hyosung güney kore malı, ve oldukça sağlam. sorunsuz şekilde ve keyifle kullanıyorum ama tabi şimdi kendi motorum olduğu için önyargılı da konuşuyor olabilirim biraz ;)


  • darkprophecy  (20.05.13 22:26:57) 
saydıkların içinde hyosung en sağlamı, regal falan çok titrer. hyosung evladiyelik olur, kymko venox da sağlam makina ama performans bakımından geride kalıyor. ayrıca ikinci eli de sıkıntı.

her zaman söylerim, motor ikinci el alınmaz, ilk bin km. çok önemli, rodajı tamamlayan eğer bi çaylaksa ömür billah hayır gelmez o motordan.

yani benim fikrim hyosung al, sıfır al, ilk bin kilometreyi mümkünse uzun yolda ve 5bin deviri geçmeden tamamla.

kaza bela uzak olur işallah.
  • antihero  (20.05.13 22:29:10) 
amin kaza bela herkesten uzak ola. Bende bir çaylağım 2. el bir hyosungla başlamalıyım o zaman? Var mı satmak isteyen :P ama gel gör ki
www.pertekler.com

şu gözellik yok Hyosung'da :S Bir de 2. el ile başlamak istiyorum fiyat olarak regal biraz daha uygun sanki?
  • accorbite  (20.05.13 22:32:59) 
regal tabi daha ucuz, ama antihero'nun dedikleri çok doğru. regal sonradan çıkaracağı masrafla o fiyat aralığını kapatır zaten. 2. el alacaksan mutlaka bilen birini ya da güvendiğin bi ustayı da yanında bulundur motor bakarken. biraz sabredersen uygun fiyata bi hyosung mutlaka bulursun. 2007 üzeri tek renklileri de var, düz siyah filan. normalde motorun ortasından geçen şerit (gri üzerine kırmızı veya siyah) benim de hoşuma gitmiyordu ama tek renk bulabildim eninde sonunda :). az sabret biraz da motor forumlarını araştır oralarda teknik karşılaştırmalarını da görebilirsin bu 3 motorun karşılaştırması sıklıkla yapılıyor zaten.


  • darkprophecy  (20.05.13 22:40:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.