[]

Dogum gunum yaklastikca gelen vicdan azabi

Son iki uc yildir ne zaman dogum gunum yaklassa, bende inceden bir ne kadar bos bir insan oldugum hissiyati olusuyor. Oha yaslaniyorum ben. 21 olacagim gerci ama sanki tum vaktimi boyle boyle harcayacakmisim gibi geliyor. Simdiye kadar hic bir sey yapmamis olma hissi rahatsiz edici. 20 yil gitti, 20 sene is gucle gececek gibi duruyor. Eee o yastan sonra ne halt yiyecegim ben? Saygilar.




 
birçok insanın başına geliyor bu durum. kendini gerçekleştirme işini başarabilmiş çok az kişi var aslına bakarsan.


  • narcissa black  (20.05.13 21:00:10) 
O his bende de oluyor son iki yıldır.'Bir sene daha gecti,e sen ne yaptın bu süre zarfında?' diye soruyorum kendi kendime.Hedeflerimin birçoğuna ulaşmadığımi görünce yetersiz hissettiğim oluyor.Sonradan farkediyorum ki zaten benim hedeflerim,isteklerim ha deyince olacak seyler degil;zamana yayarak,temelini sağlam kazıyarak elde edebileceğim seyler.


Bakıyorum o bir sene icinde ufak da olsa kendim icin etrafımdakiler icin bir seyler yapabilmisim,kendimi geliştirmişim,yeni seyler öğrenmişim o zaman 'amaann Fraise ne kadar da detaycisin,önemli olan ani yasamak,mutlu,huzurlu olabilmek' diyorum,o his de kayboluyor.

Velhasil sizin icin de aynı sey geçerli;önce kendinizi mutlu edebilmeyi,ani yasamayı öğrenin;gerisi geliyor zaten.
  • fraise  (20.05.13 21:06:41) 
ben 29 oldum bugun, birşey değişmiyor merak etme. aynı hissiyat.


  • feodal moruk  (20.05.13 21:20:58) 
Hayir da 20 yilda ne olabilirdi de sen yapamadin?

Yuru git allasen cay neyim bise koy da hararetimizi alsin te allam
  • cecilia  (20.05.13 21:26:15) 
snraki yirmi yılda da durum aynen böyle olcak.
ben film açıcam sen yanımda telefonda twitter ya da benzeri bir sitede takılacaksın..
sanki oturduğun yerden kalkıyorsun da bir şeyler değişecek..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (20.05.13 21:33:52) 
Arkadaş zatn üniversite dahil okuduysan 7 yaşından 20 yaşına kadar okul hayatı sürüyor. Hadi liseye kadar okudun diyelim o da 7-16 yaş arası yapıyor. E geriye kalır maksimum 5 sene. Ben 33 yaşıma geldim daha yeni yeni kendi hayatımı kurmaya başladım. Krem peynir' in dediği gibi 30 yaşını geçince bir rahatlama gelecek bünyeye. Ne istersem şimdi yaparım kafası oluyor niyeyse. Mesela ben cebimde hiç para yokken gittim hepsini kredi çekip araba aldım şimdi taksitlerini ödemekten arabayla gezemiyorum bile :) ama aldım mı aldım işte.


  • sarjli matkap  (20.05.13 21:54:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.