[]

gece klupleri

buralara gitmis arkadaslara sorum. bu mekanlari seviyor musunuz ? seviyorsaniz neden ? cunku ben anlamiyorum. biraz icine kapanik bir tipim dans etmeyi falan sevmem. simdi siz oraya dans etmek icin mi gidiyorsunuz ? bir anlatsaniz olayi cok guzel olurdu. hani eglence tam olarak nerede ? nasil egleniyor insanlar orada ?




 
yazın bile ayda en fazla 3 kere giderim ama sağlam mekanlara giderim.neyine eğleniyorum peki,müzikler iyi oluyor artı süper bass veriyorlar kafada iyi oluyor tabi bir nevi terapi gibi oluyor.ben de pek bilmem-sevmem dans etmeyi.ama arada bir cidden terapi görevi görüyor gaziosmanpaşa şanzelize cafe tarzı yerlere gitmezsen tabii :)


  • bushido77  (20.05.13 00:44:03) 
dans etmek için gidiyor(uz), keza tek kişi asla gidilmez bence, çok saçma olur. ben dans etmeyi çok seviyorum, içki içtikten sonra dans etmek hoplamak zıplamak inanılmaz deşarj ediyor. yanımda da sevdiğim arkadaşlarım varsa çok eğlenceli oluyor.


  • vedat chili peppers  (20.05.13 00:44:35) 
Çok seyrek gitmek durumunda kalıyorum (özellikle yazın kızlar eller havaya moduna giriyor) ama nefret ediyorum şahsen. Gidenlerin %10'u falan eğleniyordur herhalde. Eğlenmek için deli gibi içmen lazım zaten.

Edit: Sortie'ye de gittim, Viyana'da dubstep çalan club'a da, Amsterdam'da sıradan pop çalan bir yere de. TR'dekilerde 'para' odaklı bi sistem var, yurtdışında daha ekmek çıkma ihtimali çok daha yüksek. Sıradan bir bardan fazla değildir ama yine de.
  • roket adam  (20.05.13 00:56:06 ~ 01:43:55) 
Sevmem. Dans etmeyi de sevmem. Ki genelde iyi dansettiğimi söylerler ama hiç içimden gelmez işte, pek dans da etmem. Klüplerde çalan müziklerden nefret ederim. Demet Akalın vs... çalıyorsa hayatta tepki vermem. Gece klüplerinde genelde depresiflik basar beni, kalabalık içinde yalnızları oynarım.

Millet eppek için gidiyor çoğunlukla. Dikkat çekmek için saçma salak dans ediyorlar. Dans etmeyi bilen adam da az zaten, çoğunluğun figürleri komik. Herkes tuttuğunu öpme derdinde olduğundan, önemli olan tutabilmek işte. :)
  • faith no more  (20.05.13 00:59:53) 
Dans etmek için, ama sıkma canını tiplerin yüzde 98,7 si zaten dans etmiyor ya salınıyor ya da mala bağlıyor. Türkiye'de de böyle Avrupa'da da böyle. Eğer öyle bir yere gitmek zorunda kalıyorsan alkolun bokunu çıkar. :)

edit: çok üst sınıf biryere gitmedim reina falan gibi belki orda daha farklıdır. standart, ortalama yerlerden bahsediyorum.
  • secilmis uye  (20.05.13 01:14:52 ~ 01:17:22) 
En az 3-4 kişilik bir grupla sortie, anjelique, masquerade'e gitmeden sevmiyorum dememek lazım.


  • [silinmiş]  (20.05.13 01:23:38) 
yanındaki insanlar eglendirir ortam bar disco hikaye (yılları gece hayatında gecmis birisi)


  • jamswety  (20.05.13 01:38:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.