[]

Yabancı dilimi nasıl geliştiririm.

İstanbul'da British Culture'da Upper Intermediate düzeyine ulaştım ve verim alarak bu seviyeye geldim niyetim takılmalarımı yok etmeye yönelik pratik falan işte sizden tavsiye almak için şöyle alternatiflerim var

1)Gençtur vesaire oluşumlarla bir yerlerde kamplarda kalıp yabancı arkadaşlar edinip dil geliştirmek
2)Bütçem çok elvermediği için malta'da 1 ay kadar kursa gitmek (maltada kalan varsa lütfen yardım)
3) üç yok ya napayım sizce :/

 
üç: benden ders al. 2 saat oturur havadan sudan we talk about!


  • i ve been mistreated  (20.05.13 00:13:06 ~ 00:13:18) 
bana kalirsa internetteki online sohbet eden ingiliz hocalari falan dene. internet uzerinden 1 saatine falan para oduyosun, kamerayla konusuyosunuz. karsindaki hem hoca, hem de native speaker.

su an ingilteredeyim. bicok arkadasim farkli ulkeden. onlarla konusurken kendimi gelistiriyomus gibi hissetmiyorum. cunku onlarin da mukemmel ingilizcesi yok ve birbirimizi rahatca anliyoruz. arkadas da oldugumuz icin. cok kasmiyoruz iyi ingilizceye. ama ingiliz arkadasimla konusunca beynim daha fazla calisiyor, daha guzel cumleler kurmaya, daha iyi kelimeler secmeye calisiyorum. ve ingilizlerle ingilizce konustuktan sonra daha cok gelismis gibi hissediyorum o 2-3 saatin ardindan. farketmeden konusmalarindan, aksanlarindan cok sey kapiyor kulagin ve beynin cunku.

bunlari neden dedim? "yabanci" arkadastan ziyade native speaker'lara ihtiyacin var bana kalirsa. tercihen ingiliz veya irlandali, kanadali, amerikali falan birilerini bul bi sekilde yani.
  • nathanieltroy  (20.05.13 00:39:17) 
bilmeyen birine öğret, en iyi öğrenme yolu öğretmektir.


  • tiny penny  (20.05.13 09:21:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.