[]

Enteresan bir şekilde acı çekiyorum

İyi akşamlar öncelikle dün gece yatmadan bi problemim yoktu.Fakat uyuduktan sonra gece arada sırada uyku sersemiyle farkettim ve yatarkende acı cektiğimi hissettim sabahleyin bel kemiği ile sol bacağımın birleştiği noktada sanki damar damar üstüne gelmiş gibi kemiğimde mi damarlarım mı acıyor tam bilemiyorum sol bacagımın üstüne ağırlık bindiremiyorum adım atarken canım acıyor tam o dediğim noktanda ve bacak aralarıma kadar acıyı hissediyorum bunu daha önce yaşamıştım gibi geliyor fakat hatırlayamacak kadar eski olduğunu düşünüyorum ve yarın işe gidicem yürümekten gerçekten zorlanıyorum sağ bacağıma yükümü bindirip yürüyorum kısacası topallıyorum ve bu olayı yaşadığımdan bu yana üşütmedim açıkta yatmadım veya ters bi hareket yapmadım yani durduk yere olan birşey.Fikri olan veya daha önce yaşamış olan varsa lütfen yardımcı olsun iyi günler




 
muhtemelen siyatiğin sıkışmış. bel kemiği ile sol bacağın birleştiği noktayı daha net tarif eder misin? bacağında hissizlik (dokunduğunda) varsa fıtık da olabilir. kas gevşetici vs ile geçmezse (oral) doktora gidicen el mecbur. bi fizik tedavici açar hemen. fıtık durumunda genelde eskiden kalma travma ve yıpranmalar böyle aniden ortaya çıkabiliyor, ters bir harekete vs gerek olmadan. geçmiş olsun.


  • kediebesi  (19.05.13 19:58:56 ~ 20:03:38) 
Bel fıtığı. Ters hareket yapmışsın. Ağrı kesici al. Minoset ya da parol. Bol istirahat et. Sırtüstü uzan. Bacaklarını dizden karnına doğru bük. Kollarını uzatabildiğin kadar uzat. Başınla kolların arasında 180 derece açı olacak. 1 hafta dinlen böyle ağrı kesici al geçer. Fizik tedaviye de başla. Tahminen mr çkileceksin. Başıma geldi ordan biliyorum.


  • ohshit  (19.05.13 20:12:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.