[]

Uygun fiyata idare eder bisiklet nereden alinir?

Merhaba. Cok ozel isteklerim yok ama internetten de bisiklet alamazmisim gibi geliyor. İstanbul'da fiyati uygun, beni de oyle gezme tozmalarda falan idare edebilecek ortalama bir bisikleti nerden bulurum?




 
bütçeni söylersen daha iyi yardımcı olabilriz aslında.


  • camiroquay  (19.05.13 16:52:19) 
Ortalama 500-600 civari olabilir.


  • megerse  (19.05.13 17:06:01) 
o zaman ben sedona borla yahut 701 öneririm. o fiyatlara kron xc250lerde var fakat şikayetçi olanlarıda duymuştum. ama borladan memnun kalmayan duymadım. avrupadaysan sirkecide sedona bayisi var ellerinde varsa ordan alabilirsin.


  • camiroquay  (19.05.13 17:12:59) 
Tesekkur ederim, anadolu yakasinda var mi peki?


  • megerse  (19.05.13 17:18:44) 
600 mü uygun? o paraya ikinci el temiz scooter motor alırsın.


  • vur joker vur  (19.05.13 17:35:51) 
Maksimum fiyatti o, ayrica bildigim kadariyla iyi bisikletlerin fiyatina araba da aliniyor.


  • megerse  (19.05.13 19:05:26) 
Anadolu yakasinda kadikoyde stadin oralarda delta bisiklet olmasi lazim yada google sor bakalim anadolu yakasi sedona bayiisi diye.


  • camiroquay  (19.05.13 22:01:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.