[]

sorum spor yapanlara

her gün spor yapıp ter içinde kalıyorsunuz sonra duşa girmek şart. ama her gün saç yıkamak saçlara inanılmaz zararlı. şu durumda napıyorsunuz?




 
her gün spor yapmak? öncelikle her gün spor yapmıyoruz(en azından ben yapmıyorum) ama haftanın 5 günü spor yapıyorum(body, yüzme, futbol, basketbol, interval koşu) ve haftanın 5 günü yıkanıyorum(saçlarım dahil, yapacak bir şey yok)


  • papillon7  (19.05.13 10:08:53) 
düzenli olarak spor yapmıyorum ama fikir vermesi açısından, sadece 2 günde bir şampuanla yıkıyorum. ama duş her gün tabi.


  • zgrydn  (19.05.13 10:13:45 ~ 10:14:15) 
Servise yetişmeye çalışmak için düzenli olarak hergün koşmak dışında hiçbirgün spor yapmıyorum. Ama aklıma gelen: duş boneleri var watsons vb yerlerde bulabilirsiniz. kafaya takıp duşunuzu yaparsınız, saçlar kuru kalır.

Bu örnekte saçları da komple ter içinde bırakmadığınızı düşünerek duş bonesi tavsiye ettim. eğer saçları yıkamak da mecburi oluyorsa yapacak bişey yok, her gün şampuan kullanmazsınız olur biter.
  • lambada  (19.05.13 10:37:38 ~ 10:38:09) 
Ben haftanın 3 günü spor yapıyorum. Ama duşu her gün alıyorum. Şampuanı sadece 3 gün kullanıyorum.


  • lathspell  (19.05.13 10:42:53) 
şampuanı her gün yapmak zararlı.
2 günde bir şampuan.

  • goldentitan  (19.05.13 10:53:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.