[]

Drogba samimi mi?

Böyle işçilerle sempatik semaptik pozlar veriyo, metin oktay'a saygı duruşu yapıyo falan ya? samimi midir lan acaba? adamın bu saatten sonra kimseye yaranma derdi olacak değil, hiçbir açıdan ihtiyacı yok. e insan konduramıyo da tabi biraz. samimi midir?




 
ben samimi buluyorum. konuşma şansım da oldu, öyle heaaaa drogba fotoğraf diye değil. neticede her şeyini kanıtlamış ve kariyeri boyunca çok az takım gezmiş bir adam ve gittiği her takıma da varını yoğunu katmış şu ana kadar(şangay hariç).

bunun dışında bu insan ülkesindeki iç savaşın durmasını, ardından da bitmesini sağlamış biri. sözlükteki bazı yazarların efendilik ve adamlık beklentilerini karşılayamıyor, ama o insanları da ciddiye almazdım açıkçası.
  • madyb  (19.05.13 09:15:44) 
geçen haftalarda maç sonrası küçük bir çocuk utanarak yanına gidip iletişim kurmaya çalıştığında yüzüne bile bakmadı çocuğun.

o sahneyi gördükten sonra samimiyetini birazcık sorguladım fakat anlık bir tepkisizlik de olabilir.
  • reyals  (19.05.13 09:43:21) 
o kadar param olsa ben de sempatik olurdum amk. hiç te değil bence.


  • geberix  (19.05.13 10:42:15) 
adamın herhangi bir derdi, egosu yok ki. hayatında görmesi gereken tüm başarılara ulaşmış. her ortama girmiş. en iyi takımlarda oynamış ve vakfı bile var. bence karakter olarak türkiye'ye gelen en sağlam oyunculardan biri. maçlarda bile kendi gol atmıyor, gol attırmak için uğraşıyor...

şu resme bakın abicim insan üstü varlık;
2.bp.blogspot.com
  • synche  (19.05.13 11:03:16 ~ 11:07:35) 
benim standartlarımda sempatik futbolcu adam kart göreceğini bile bile formasını çıkarıp bayrak gibi sallayabilen, soyut dans performanslarına benzer şekilde kendini yere bırakmayan, kulüp büyüklerinden ya da menajeri benzeri yakın çevresinden tavsiye almadan tvde canlı demeç verebilen adamdır, taşak oğlanına dönülen maçta takım arkadaşının girdiği tartışmalı itişmede karşı takıma doğrudan dalabilen pascal nouma mesela. örnekler çoğaltılabilir. drogba güzel bir imaj maker kullanıyor da olabilir. mesela aşırı karambol bi pozisyonda düşüp kalenin içine giren ve bu sırada topa da çarpıp gol olmasını sağlayan thierry henry topla içerideyken nooldu la öyle pozunu verebiliyor aynı anda. attığı golle dalgasını saniyesinde geçiyor felan. ibnelerin samimiyetini anlıyoruz anında. imaj pozları da belli oluyor haliyle.


  • ismail yk  (19.05.13 11:04:00) 
samimi değil profosyonel.


  • aşksız prens  (19.05.13 11:58:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.