[]

Iphone 4S vs Samsung S3

Hangisi ve neden?




 
4s çünkü ios :)


  • eeeh  (18.05.13 23:35:04) 
4s çünkü s3'ün fiyatı gitgide düşüyor.
büdüt: c-c-c-combo breaker

  • megafon  (18.05.13 23:37:17 ~ 23:37:35) 
4s tabii ki. S3 gibi bir müddet sonra şişmez, yavaşlamaz, ekranı daha iyidir (tabii. S3'ün pentile ekranı hem parlaklık konusunda problemli hem de çapraz piksel yerleşimi yüzünden kalitesiz hissi veriyor.) ve kaliteli bir his verir. her türlü uygulama oyun çalıştırır kasmaz, çünkü oyun firmaları oyun grafiklerinde iphone'un kaldırabileceği oyunlar yaparlar. (s3 modern combat 4'te vs, grafik ayarını yüksek yapınca kasıyor.)

Yok açık kaynakmış (adama bak, sorsan iki satır kod yazmamıştır gelmiş açık kaynak diyor), yok kişiselleştirilebilirmiş (istisnalar hariç çevremde gördüğüm android kullanıcılarının %99 'u cihazı geldiği gibi kullanıyor, hareketli duvar kağıdı ve widget vs kullanmıyorlar bile şarjı çok yiyor diye). Aksesuar konusunda da iphone her daim öndedir. Fiyatı da kolay kolay değer kaybetmez. Arkadaşım 10 ay önce s3 aldı şimdi satmak istiyor (iphone 5 almak için satıyor bunu da belirteyim bu arada) ama 10 ay önce 1999 liraya aldığı telefonu şimdi 1000 liraya satamıyor. Niye? Çünkü şimdi sıfırı o fiyata. :) bir de apple desteği de kolay kolay kesmez. 4-5 sene önce çıkan 3gs'ye dahi yeni sürüm ios gelirken, 1 yıllık android telefon sahipleri "güncelleme gelir mi" telaşı yaşıyorlar.
  • eksi was here  (19.05.13 00:01:09) 
4 kullanıyordum satıp s3 aldım, almaz olaydım. bir kere ekranı acaip büyük, tek elle mesaj yazamıyorum, geri tuşuna basıyor avcum.

s3ün iphone 4'ten bile yavaş kaldığı zamanlar oluyor, şişiyor, kasılmalar başlıyor. custom rom falan kurarsan anca düzeliyor. arkadaşın dediği gibi ama %99u live wallpaper bile kullanmıyor.

3 ay falan kullandım s3'ü şimdi iphone 5 almayı düşünüyorum.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (19.05.13 02:19:57) 
bunu belirleyecek olan biz değil sizsiniz. (bkz: herkesin en iyi smartphone için delirmesi)


  • celeron 300a  (19.05.13 11:17:04 ~ 11:17:39) 
iphone 4 vardı versiyonu en son 6.1 di sanırım.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (19.05.13 11:34:13) 
@eksi sozlukte eksiyen adam: şu anda 4s ve 5'te bile en son 6.1 var neyin kafasındasın sen?


  • eksi was here  (19.05.13 18:03:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.