[]

hangi peynir ?

1. koyun sütünden yapılan peynir
2. keçi sütünden yapılan peynir
3. inek sütünden yapılan peynir

hangisi daha lezzetli ?

 
Bende mi bir tuhaflik var bilmiyorum ama inek sutunden yapilan peynir disinda hicbir peyniri yiyemiyorum.Sadece peynir icin gecerli degil bu, genel olarak sut urunlerinde sadece inek sutu olmasini tercih ediyorum,diger sutler sutmus gibi gelmiyor ve midemi bulandiriyor nedense.


  • fraise  (18.05.13 21:06:18) 
3. inek sütü, diğerlerini yiyemiyorum.


  • bonzo  (18.05.13 21:08:41) 
Tahsildaroğlu ezine keçi


  • leo1905  (18.05.13 21:10:43) 
ben 2 ve 3ü sorunsuz yiyebiliyorum. uzun sürek inek sütünden yapılan peynir yedikten sonra keçi peyniri yersem, sanki keçi çok daha güzelmiş gibi geliyor. ama sürekli keçi peyniri yiyip, sonra inek peyniri yemeyi denemedim bu da var şimdi.

2. 3. diyorum, koyun nedense benim de hoşuma gitmiyor.
  • pauldude  (18.05.13 21:12:11) 
Bildiğim kadarıyla tüm peynirlerin içinde az veya çok keçi sütü var lezzet vermesi için, bana göre en lezzetlisi gerçek keçi peynirine mandıralarda rastlanamıyor sadece saf keçi sütünden yapmıyorlar sanırım, ama keçi sahibinden alırsanız gerçek keçi peyniriyle dolayısıyla lezzetiyle karşılaşırsınız yalnız 30 dakika önce buzdolabından çıkarmanız gerek rahiyasını tam olarak almak için.
Keçi peynirinin gerçek tadını almak için şöyle bir şey yapın ağzınıza atın hemen yemeyin uzatın işte tat rahiya orda.
(Atatürk Orman Çifliği ürünlerinde var keçi peyniri dinlendirme aşamasından sonra satışa sunulduğu bilgisi var, gerçek keçi peynirini ve lezzetini bilen biri olarak deneyip buraya yazarım)
07.07.2013 peyniri denedim lezzeti iyi ama pahalı
  • sakman  (18.05.13 21:13:30 ~ 06.07.13 16:45:10) 
şahsi kanaat olmakla beraber; en yoğun lezzeti daima keçi peyniri verir, kahvaltıda tercih edilmez ama tüm özel durumlarda, özellikle meze olarak tercihtir. kalan her durumun peyniri inek sütündendir.


  • eeeh  (18.05.13 21:14:52) 
inek sütünden yapılan bana yalancıktan peynirmiş gibi geliyor
yörüğüm, keçinin koyunun içinde büyüdüm ondan olabilir tabi :)
peynir hadi yine yiyorum da inek yoğurdunu (bildiğin ambalajlı yoğurtları yani) hala yiyemiyorum...
  • niye ama  (18.05.13 21:21:07) 
her zaman;
keçi>> koyun > inek

  • jimjim  (18.05.13 21:21:57) 
şimdii peynir var peynir var... bazı insanlar koyun çok kokuyor falan diyor mesela, hakikaten çok kötüleri de var; ancak hepsinin en iyisini baz alırsak ben daha aromatik olmaları sebebiyle koyun=keçi>inek derim...


  • loralynn  (18.05.13 22:01:41) 
inek sonra keçi sonra koyun benim için.
sormadın ama et olarak da inek sonra koyun
sakatat olarak da koyun sonra inek.
  • joepiscopo  (18.05.13 22:59:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.