[]

reyhanlidaki olu sayisi

180-200 civari ama hukumet sakladi diyorlar. benim anlamadigim sey nasil saklanabilir ki boyle birsey ? 180 kisinin tek tanidigi olsa hatayda durum kabak gibi ortaya cikar neyin saklanmasi ? nasil mumkun boyle birsey ? herkes bir morg kaydindan hastane kaydindan bahsediyor. ama hastaneden bir doktor bir hemsire bir hademe bile cikip aha bu kadar kisi oldu diyemiyor mu ? cok tuhafima gitti.




 
hatay 2 yildir sayisiz yuruyus yapti. olaydan once defalarca binlerce insan yurudu hukumetin politikasini protesto etti. terorist kapmlari kapatilsin dedi... bir gun sonra 10.000 kisi hukumet istifa diye bir daha yurudu. bunlardan kacini duydun?

medya hukumet yalakasi olmus. isine gelmeyenleri yazmiyor.
  • icince bokunu cikaran arap  (18.05.13 09:40:18 ~ 09:46:35) 
reyhanlı halkı 2 yıldır kan kusuyor.
www.youtube.com

  • kulunc  (18.05.13 12:02:41 ~ 12:03:29) 
nasıl çıkıp açıklamasını bekliyorsun ki. hastanelere getirilen ölü sayıları biliniyor ama yandaş medya tarafından hiç bir zaman bu konuya değinilmedi. ulusal kanal ile yürekli bir kaç televizyon hastane kayıtlarını yüreklilikle açıklayabildi. 50 ölüden bahsedilirken her an yeni cenazelere ulaşılıyordu o alanda. tarihin en büyük terör saldırısıdır..

şimdi tayyeap amca 19 mayısta olacakları bildiği için amerika gezisini 2 gün daha uzattı. haber ajanslarına abd'den düşen fotoğraflar malumunuzdur. ailece tatile gidildi. ülkede milli yas uygulamak bir yana, sanki saldırı papua yeni gine'de olmuş gibi davranıldı. etrafa gülücükler saçıldı. televizyonlarda eğlence programları tavan yaptı..

hatay halkı 2. sınıf vatandaş, sığınmacılara sınırsız imtiyaz. mültecilere baktığımız kadar bu ülkede gelir düzeyi düşük halka yardım edilseydi emin olun aç insan kalmazdı. sınır kapıları o*ospu oldu, giren çıkan belli değil..

BU ŞEREFSİZLER ANITKABİR'İN RÜZGÂRINDAN KAÇIP WASHINGTON'UN YAĞMURUNA SIĞINANLAR...

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net
  • synche  (18.05.13 12:08:06 ~ 12:15:18) 
tabi ki saklayamazlar o kadarını, böyle dönemlerde insanlar bir şeylere inanıyor sürekli.


  • entropik  (18.05.13 12:22:43) 
bana da kolpa geliyor o rakamlar. kayıp sayısı da bellidir kimsesiz bile olsalar reyhanlı halkı farkeder adamın kayıp olduğunu bir haftada.

tren kazasında da önce 150 deniyordu sonra 40a düsmüstü.
kopan parcaları ayrı ceset torbalarına koymuslardı. bu yüzden hastanelerden yanlıs bilgi gelmisti.

allahım neler konusuyoruz
  • emre unalan  (18.05.13 12:36:09 ~ 12:36:41) 
hatay halkı böyle söylüyorsa demek ki kabul edilmesi gereken durumlar var...

"18/05/2013: reyhanlı'da öso katliamının birinci haftasında gerçekleştirilmek istenen protesto eylemine polis barikat kurarak engel olmaya çalıştı.

halk barikatları yıktı, polis Reyhanlılara biber gazı, gaz bombası ve joplarla saldırdı. bazı eylemciler polisin plastik mermi kullandığını belirtiyor."

18/05/2013 bugünün resmi ( sayıya dikkat ) kabul etmeyenlere;
pbs.twimg.com
  • synche  (18.05.13 15:27:03 ~ 15:32:56) 
99 depreminde de çok saklandı böyle ölümler , çünkü Marmara bölgesine vergi affı getiriyordu belli sayıyı aşması halinde ölüm sayısı,bunu Kızılay başkanı bile söledi zamanında


  • essoist  (18.05.13 16:38:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.